Адепт і практик секти «мля-бєзмислія»

Олександр Дедюхін

Слова Суркова про Україну вже всі розібрали, розклали, зневажили, сказали, що нам пофіг. Але все-таки з величезною насолодою можна читати запоребріковських діячів, особливо коли вони про Україну розмірковують. Ну як розмірковують. Наскільки це можливо для свинособачого розуму.

Бо ось, наприклад, все той же Владислав Сурков, донедавна помічник головного пуйла Росії, відповідальний за знищення України та боротьбу з українцями, прямо заявив, що все своє життя вчиться позбавляти свою голову від всіляких думок:

“… мысли лезут сами, помимо моего желания. Их наплыв не поддается контролю и регулированию. Их слишком много и все больше, и больше. А голова ведь не резиновая. К тому же довольно маленькая. Я … подумал: «ну, б..»… Мозг захлебнется в мыслях.
Вот я и попытался остановить, перекрыть поток сознания. Это оказалось непросто… Так и не думать вы сможете не больше пяти минут. Если вы нормальный человек. Я, поскольку с детства занимаюсь, умею обходиться без мыслей до четверти часа. Это уже на грани”.

Ось такий гігант думки, котрий зміг вибудувати логічний ланцюг від слова “б…” до відсутності думки, адепт і практик секти “мля-бєзмислія” донедавна відповідав на Росії за знищення нас з вами. Не дивно, що йому нічого не вдалося, бо українці навпаки – люди, котрі дуже люблять подумати, поміркувати, зважити все. Те, що ми думаємо часто не так, не тим місцем та не в той бік, що треба, ніякої ролі не грає. Скільки мені доводилося спілкуватися з фанатами Зе-клована, жоден з них не практикував “мля-бєзмислія” подібно Суркову. Навпаки, ці недовимерлі совки казали і кажуть “Ну, ми думаємо, що гірше не буде”, до речі, останні рейтинги, а особливо антирейтинги, свідчать, що електорат все менше і менше вважає, що гірше не буде.

Чому потрібно знати, чим дихають подібні діячі. А тому, що саме Росія наш споконвічний ворог, тому, що саме вона намагається наставити та підім’яти під себе маріонетку Зе, саме вона вважає, що необхідно навчити його “мля-бєзмислію”, і тоді можна буде без особливих проблем нас знищити.

Будь-які протистояння, особливо дуже довгі, вигравалися не стільки мудрістю однією зі сторін цього протистояння, а в першу чергу через дурість програвших. Думаю, що російсько-український конфлікт буде не виключенням. Як тут не згадати дике волання російської делегації в Нормандії “Мы так не договаривались!!!” Це яскравий приклад того, що навіть дурник (а саме дурником вважає Зеленського Сурков, на що прозоро натякає в своєму інтерв’ю) на посту президента України може обставити російську делегацію, котра практикує “мля-бєсмисліє”.

Повернемось до інтерв’ю. Проектом Суркова була “новороссия”, саме її він просував всі ці роки, але Україна і українці, “яких немає”, на думку відповідального за знищення українців, не дали здійснитися цьому проекту. Тепер Путін поставив інші завдання своїй секті: Донбас в Україну повернути, але заражений, під Донбас змінити нашу Конституцію, федералізувати та розколоти Україну, – про все це також говорить Сурков, натяками та прямо. Це інтерв’ю теж стане важливою доказовою базою на суді над РФ, коли прийде час.

Ну а нам далі треба виганяти бісів, котрих підкидає секта адептів “мля-бєзмислія”, виганяти всіма можливими способами та засобами. За Президента Порошенка Україна набрала достатній запас міцності, тому невсремось. Не впадайте в розпач.

І останнє. Почитав інтерв’ю Суркова і зрозумів, чому те, що відбувається на Донбасі, для запоребріков називається «громадянською війною». Вони вважають московитів і українців одним народом. Тоді так, логічно все. Але справа в тому, що українці ніколи не вважали себе з москалями одним народом, тому ми по-різному дивимося на те, що відбувається.

А з іншого боку, коли ми станемо звільняти Москву, буде хороший аргумент для світової закуліси, мовляв, це не ми. Це громадянська війна, вони самі так вважають.

 

Автор