Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 07.02.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

7 лютого 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 6 лютого збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав ураження.

Читати далі

Фирташ ликует!

Тарифы на транспортировку газа УЖЕ подняли примерно на 60%. Трифы на транспортировку газа ПОДНИМУТ ЕЩЕ РАЗ в июле этого года. 🙂 Итого тарифы на транспортировку вырастут в два раза. Тарифы на воду подняли. Так называемая “отмена” Роттердам+ на платежках никак не отразилась. Ни у Фирташа (почти все облгазы в стране его), ни у Ахметова (купил недавно дорогущую виллу) проблем нет. Конец эпохи бедности олигархов действительно закончился. Спасибо всем, кто проголосовал, – без вас, эта победа была бы невозможной.

Читати далі

Нам пропонують міняти лідера

Ми не бубенчики, нам не достатньо навішати локшини і призначити лідером якогось олуха. Хочете на політичний олімп? Маєте політичні плани? Дійте! Прикладом показуйте, що ви достойний того, щоб бути новим лідером “агресивної меншості”, що готові бути новим лідером держави. Нового лідера не треба шукати. Він сам має з’явитися, відчувши те, чого хоче його народ. Або політично померти, так нічого і не зрозумівши, закрившись у власному (чи створюваному для нього) марічкосвіті, не зауважуючи очевидного.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 07.02.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Дезинформационный День сурка».

Читати далі

Вам здесь не ProZorro, Макс

Третий этаж Банковой, приёмная президента Украины. За окном – яркое, совсем не зимнее солнце и унылые замерзшие флаги. В воздухе пахнет смесью запахов кофе, сигаретного дыма и проваленного бюджетного плана. Мощный удар сотрясает комнату, дверь распахивается и врезается в шкаф, стул вместе с Алексеем Гончаруком отлетает к окну. С потолка сыплется побелка, на проводках повисают отклеившиеся микрофоны прослушки. В клубах пыли, медленно отряхивая рукава клетчатого пиджака, в приемную внушительно и угрожающе входит Макс Нефёдов…

Читати далі

Уперлись рогом

Учитывая, что большинство у нас способно ставить галочки в бюллетенях, то нужно переходить на это электоральное поле. Брать в руки те же методы, благодаря которым Слуги пришли к власти. Что занимательно: обработать поле “25%” Слуги не смогут – тут надо быть умным. А вот обработать поле “Зе” смогут и ЕС, и Батькивщина, и Голос, и ОПЗЖ. Этот электорат можно растащить по кусочкам – каждый в свою сторону. И не надо гнушаться эмоций – они другого не понимают.

Читати далі

Звернення Петра Порошенко з нагоди річниці закріплення у Конституції України курсу на ЄС та НАТО (відео)

«Коли ми бачимо, як Росія цілеспрямовано руйнує проукраїнську коаліцію. При очевидній безпорадності української влади – розуміємо, що, можливо, зараз чи не остання нагода отримати ПДЧ у середньостроковій перспективі. Двері – я на цьому наголошую – будуть відчинені не завжди. І вікно можливостей теж закриється. Проґавимо шанс – нащадки не пробачать! Тільки членство в НАТО гарантує сталий мир і надійну безпеку. І ініціатива в цьому питання має бути лише за нами. Бо під лежачий камінь вода точно не тече», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Время ностальгии

Ровно год назад мы сначала замерли в ожидании, а потом ликовали. Пороху таки удалось протянуть в Конституцию вектор ЕС+НАТО. И это в парламенте не трускавецких моно-скакунов и поедателей козявок из Голоса Шредингера. Хочется немножко помечтать, какой бы стала Украина, если бы… Если бы червячок по имени ХужеНеБудет остался одиноко висеть на крючке. Если бы его не захавал голый-босый электорат, которому хронически не хватает парковок.

Читати далі

«Де скарб твій, там буде й серце твоє…»

Коли, скажімо, видавнича\читацька спільнота демонструє нульову толерантність до співпраці з росвидавництвами, чи коли глядацька спільнота торпедує гастролі виконавців з-запоребрика, вони цілком праві. Це логіка деколонізації. Ми мусимо пройти цей шлях, або знову втратити державність. І допоки на великих олігархічних каналах лишається той самий менеджмент, вони будуть тягти нас назад у тюрму народів. Навіть без політичного замовлення, просто в силу того, що в їхніх головах.

Читати далі

Попробуйте лизать камни с неба

В 2014 году часть остолопов в Крыму, предварительно позволив оккупанту забить себе баки, что Украина им ничего не дала (и о невероятных пенсиях по 60 тысяч), побежали открывать оккупанту двери. Пришел оккупант: теперь приходится молиться в церквях о “ниспослании влаги”. Крымчанам остается только радоваться мосту и набирать в ведра и бутылки воду на неделю вперед. Этот урок всем о том, как ложь, если ты позволил ей победить, в скорости лишает тебя того приятного, что ты имел.

Читати далі

Гра в правосуддя триває

Суд посилив запобіжний захід для Ольги Капінус, якій закидають закупівлю неякісних бронежилетів – нічний домашній арешт до 06.04.2020 з носінням електронного браслету. Адвокати просили суд про особисте зобов’язання, зазначаючи, що їхня підзахисна виконує всі умови. Надали суду й медичні документи, які засвідчують, що Капінус не може носити електронний браслет за станом здоров’я.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 31 січня – 6 лютого 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 31 січня – 6 лютого 2020 р. ЗРАДА Майже щодо кожної

Читати далі