Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 09.02.2020 (фото, звіт ОБСЄ, мапа)

9 лютого 2020 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. 8 лютого збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було.

Читати далі

«Найвеличніший» на короткому повідку страху

Пару думок після візиту Зеленського до Ватикану. Були речі поза рамками розмови з Папою. І належать вони вже не до політики, а до психології чи навіть психіатрії. Ця особа вже живе в паранормальному світі страху й очікуванні замахів і терактів проти своєї “безцінної” істоти. Ви уявляєте, на що вона спроможеться, коли їй хтось втулить в скромні звивини, що хтось і десь становить для неї небезпеку? А охочих зіграти на цій неадекватності завжди віднайдеться вдосталь. А тепер уявіть собі, що цю перелякану істоту почне прямо, очі в очі залякувати Путін. Там жодні памперси не допоможуть. І це вже цілий комплекс абсолютно диких загроз для всієї країни.

Читати далі

Що буде після Зеленського?

Шанси Порошенка – це взагалі не та тема. Це дурня, яку вкидають ззовні. Головна тема – не дати ворогам скористатися невдоволенням проти клоуна і не завести народ на манівці. Ось головна тема. А щодо шансів кого б то не було, то якщо медведчуки, коломойські та іже з ними не будуть одразу позбавлені контролю над ЗМІ, то шанси ні Порошенка, ні Петренка, ні Сидоренка, не мають значення. Ці шанси помножать на нуль. Якщо олігархи не будуть позбавлені своєї головної зброї, справа знову буде програна.

Читати далі

Відсьогодні набувають чинності зміни до порядку перетинання адмінмежі з окупованим Кримом

З 9 лютого 2020 року набувають чинності зміни до затвердженого урядовою постановою порядку, які стосуються виїзду до тимчасово окупованої території України (ТОТУ) та в’їзду з неї громадян України віком до 16 років.

Читати далі

Змінено порядок перетинання лінії розмежування з ТОТ у Донецькій та Луганській областях

Зокрема Кабмін установив, що до 1 травня 2020 року в’їзд на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях громадян України віком від 14 до 16 років, у яких відсутній паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон, може здійснюватися через контрольні пункти в’їзду/виїзду за умови пред’явлення свідоцтва про народження з урахуванням вимог щодо супроводу таких осіб.

Читати далі

Гідрометцентр оголосив штормове попередження на 10 лютого

За прогнозами УкрГідрометцентру, 10 лютого вночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах значний мокрий сніг, хуртовини ( I рівень небезпечності, жовтий), у західних областях сильний вітер 25-30 м/с, на високогір’ї Карпат 35-40 м/с ( II рівень небезпечності, помаранчевий). По Київській області 10 лютого пориви вітру 15-20 м/с ( I рівень небезпечності жовтий). По Києву 10 лютого пориви вітру 15-20 м/с ( I рівень небезпечності жовтий).

Читати далі

Об’єднуйтесь, якщо не хочете змарнувати зроблену справу

Два нещодавно обміняних беркутівця заявили, що повернулися до Києва, погрожують судом постраждалим від їхніх злочинів і хочуть юридично визнати Революцію Гідності «держпереворотом». Портнов відкрито погрожує власнику мережі піцерій «Ветерано». Заступник гепрокурора Віктор Чумак підписує продовження слідства по волонтерам у справі Шеремета після того, як інший заступник генпрокурора відмовився благословляти ту галіматью. Загроза реваншу реальна. І вона в першу чергу стосуватиметься всіх, хто боровся за Україну проти банди і московської навали.

Читати далі

Лютые новости – 08.02.2020

Генеральный директор департамента систем командования, управления, связи, обмена информацией и разведки командования сухопутных сил самообороны Японии генерал-майор Дзиро Хироэ посетил позиции 28-й отдельной механизированной бригады имени Рыцарей Зимнего похода на фронте российско-украинской войны. Цель визита самураев – перенять у карателей бесценный опыт распятия русскоговорящих мальчиков в трусиках.

Читати далі