Я не кровожерливий, але Венедіктова має колись сісти в тюрму

Тарас Чорновіл

Я не кровожерливий, але Венедіктова має колись сісти в тюрму за фальсифікації й зловживання з політичних мотивів. Уже мовчу про цілковито політичний контекст усіх справ проти Порошенка. Хвалилися ж, що саджати за корупцію будуть, а корупції раптом не виявилося. Уперше за всі роки Незалежності колишньому президенту не можна підшукати жодного корупційного епізоду. Уся гоп-компанія: спершу (ще до президентських виборів) НАБУ, а потім ДБР, ОГПУ, СБУ, всі, хто може й не може, риють, а результатів ноль. Навіть справи на пов’язаних осіб виявляються бездоказовими, як у тих же Гладковських. Усе було брудним антипіаром на виборах. Торік з подачі оточення Зеленського та руками остаточно здискредитованого Труби шили лише політичні справи за матеріалами ФСБ РФ.

Але я не про політичний контекст і не про Трубу. Сьогодні в ДБР заправляє спеціалістка з біоетики Венедіктова і вона вже стала кримінальним злочинцем за рядом епізодів, зокрема, за фальсифікацію конкурсу на заміщення посад заступника й першого заступника в ДБР. Це реальний термін. А в спробах дискредитації й тролінгу, які розкручують проти Порошенка, вона і її підлеглі знову вчинили ряд посадових злочинів.

Тут тільки те, що перше попало на очі. Пряме порушення територіальної підсудності – звернення до Печерського суду, а не до Шевченківського. Адже в Печерському є одіозний суддя Вовк, який виконає будь-яке абсолютно незаконне замовлення, а в Шевченківському хоча й не святі сидять, але якусь межу все ж знають.

А далі взагалі треш: позов у Печерний суд подав Третій слідчий відділ Першого управління досудових розслідувань. А такого в структурі ДБР узагалі не існує.

Цікаво, уся ця гоп-компанія також ділянки в Омані собі викупила на дуже недалеке майбутнє?