Інколи кактус виявляється розлюченим їжаком

З ДБР все вийшло очікувано. Софії Федині вручили “підозру” і повістку на допит. При тому, що ситуація завдає дедалі більші репутаційні втрати як для державних інституцій, так і особисто для Зеленського. Однак, “твердість позиції” останнього нагадує історію про мишей і кактус. Щоб ви розуміли, наша присутність під ДБР і судами не є “танцями з бубном” заради любові до мистецтва. Навіть з огляду на всю передбачуваність ситуації. Публічність нашої позиції необхідна з двох причин.

Читати далі

Давайте разводить войска дальше. Отличная стратегия

Нас кидают на каждом этапе переговоров, а мы всё ещё делаем вид, что всё хорошо, вот-вот всё получится, вот-вот договоримся посередине, давайте разводить войска дальше. То есть мы не получили от разведения войск НИ-ЧЕ-ГО. Поэтому украинская сторона предлагает новые участки для дальнейшего разведения войск. Ну вдруг барин смилостивится и косточку кинет, а мы фокусы покажем ему, аф, аф, аф (машем хвостиком, высовываем язык, преданно смотрим в глаза). Гнутово — это на северо-восток от Мариуполя. 21 километр до центра Мариуполя. 34 минуты машиной, подсказывают Гугл-карты. Не знаю, сколько это на танке.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 13.02.2020 (відео, фото, звіт ОБСЄ, мапа)

13 лютого 2020 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. 12 лютого збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні та вчора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. Вчора в смузі відповідальності однієї з мотопіхотних бригад ОТУ «Північ» був затриманий в стані наркотичного та алкогольного сп’яніння представник російсько-окупаційних військ рядовий СТА..ЕНКО Владислав Русланович, 11.04.1995 р.н.

Читати далі

Петро Порошенко підтримав кримськотатарський телеканал ATR (відео)

«Довіряйте ATR. Я висловлюю тверде переконання, що він відновить своє мовлення в ефірі. Ми не допустимо його закриття. Команда “Європейської Солідарності” пліч-о-пліч з журналістським колективом телеканалу ATR, з кримськотатарським народом, з усіма українцями Криму. І ми не дамо втратити віри і надії, що Крим український, що Крим має якнайшвидше повернутися в Україну і Крим не може бути предметом жодних розмінів, жодних торгів, жодних здач національного суверенітету України. Правда з нами, міжнародне право з нами і перемога буде за нами», – підкреслив Порошенко.

Читати далі

Оман таки виявився оманом

Тепер офіційно! Візит Зеленського до Оману не мав жодного статусу і був ПРИВАТНИМ! Отже, всі зустрічі, якими намагалися замилити очі, були неофіційними. Відповідно, те, про що там домовлялися, має стати питанням для новостворених антикорупційних органів. Так само як ці органи повинні поставити інше питання – чому в передбачений строк не була внесена в електронний реєстр декларацій ця поїздка, яка явно і суттєво перевищувала мінімальний ліміт невнесення? Але наразі тиша. Бо з‘явився новий недоторканий. І це ганьба для влади.

Читати далі

В воюющей стране нет никакого доверия к власти

Такое впечатление, что все чиновники и политики провластной партии живут по принципу “нам бы день простоять, да ночь продержатся”. Мы не знаем, что правда, а что нет. Мы не знаем, на что готова новая власть, а на что нет. Мы вообще не знаем, что происходит. И во всем этом хаосе мы сами теряем направление, куда можно и нужно применять наши силы. Мы не должны забывать за всем этим информационным шумом, который генерирует хаос вокруг нас, что мы здесь и сейчас воюем за Независимость Украины. Каждый на своем месте. Но именно из этого складывается победа. Победа в войне за Независимость. В войне, которая никогда не заканчивалась.

Читати далі

Баба Люба и секонд-хенд

Раннее-раннее утро, Офис президента Украины, приёмная. За окном ещё темно, колючие снежинки бьются в бронированное стекло постоянно и бессильно, как попытки премьер-министра вывезти украинцев из Уханя. На светлом секретарском столе стоит пустая чашка, рядом расстелена когда-то бывшая белой рубашка, на ней – разобранный «Глок-19». За светлым столом сидит Верочка в вязаном белом свитере. Вера болтает по телефону, улыбается и помахивает в воздухе шомполом. В воздухе стоит запах баллистола, кофе и очередной проваленной реформы. Звенят ключи, распахивается дверь, и из коридора в приёмную входит баба Люба…

Читати далі

Нинішні – це вороги України

Цинічні, підлі, жорстокі і безжальні. Але їм вистачить хитрості ніколи не відкрити своє справжнє обличчя. Вони до останнього будуть ховати ненависть до нас за посмішками, коли треба, вибачаться, коли треба, скажуть, що їх не так зрозуміли. А коли треба, крикнуть “Слава Україні” та гімн заспівають.

Читати далі

«Європейська Солідарність» виграла суд проти Андрія Богдана

Андрій Богдан був виключений з виборчого списку партії БПП демократичним рішенням з’їзду. На підставі вказаного рішення ЦВК прийняла постанову про його виключення з виборчого списку партії. У 2018 році Андрій Богдан звернувся до суду з позовом до ЦВК з вимогою скасувати вказану постанову ЦВК та визнати себе обраним народним депутатом України від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Рішенням Окружного адміністративного суду м. Києва від 07 жовтня 2019 р. позовні вимоги Андрія Богдана були задоволені частково. Партія не погодилась з таким рішенням суду та оскаржила його в апеляційному порядку.

Читати далі

Петро Порошенко: Фільм «Наші котики» про тих, хто ніколи не зрадить Україну (фото, відео)

«Наші Котики / Lethal Kittens — фільм про супергероїв, які живуть серед нас. Про тих, хто зберігає бойовий дух і добрий гумор за найскладніших обставин. Про тих, хто дивлячись в очі смерті, сміливо каже їй: «Пішла геть!» Про тих, хто вибрав свободу ціною власного життя. Цей чудовий фільм подивилося близько 100 тисяч глядачів, а мільйони ще хочуть подивитися. Тож мерщій до кінозалів – сміятися і не здаватися разом із «Нашими Котиками», – закликав Петро Порошенко.

Читати далі