Свято антикорупційного донос-флешмобу

Вчора зранку у преЗЕдента дуже свербіло знову зробити що-небудь епохальне. І дуже близьке до сподівань більшості, що його обрала. Настільки близьке, щоб його виборець дещо відволікся від наростаючого подиву, викликаного продовженням росту цін і тарифів, а так само перспективою примусового стриптизу для малого бізнесу. Він напружив всю свою креативність і врізав флешмобом по свідомості. Відмінний, треба сказати, флешмоб – “Стукани на ближнього свого!” І як фокусник дістав із рукава і подарував спраглому народу прямий телефон НАБУ…

Читати далі

Людство, тобі не екологи потрібні, а психіатри!

Історія Грети Тунберг нудна та наївна з точки зору екології. Але з точки зору психології мас, психології медіаполя і навіть релігієзнавства – це джерело. Народ хоче, щоб ним маніпулювали. Народ не цікавить нудна реальність. Надавити на емоцію, видавити сльозу, осідлати хвилю популярності, довести до істерії… До біса результат, до біса наслідки, до біса реальні причини. Головне зловити хайп, помістити себе в епіцентр подій, бути в тренді… О трикляті мавпи!..

Читати далі

Лютые новости – 24.09.2019

Как известно, в Штатах идёт информационная война Трамписты против Байденистов – с визгами, с воплями рубятся, перья летят. Всякие FOX против СNN. Везде мелькает Зеленский от NY Times до LA Times. Как вы думаете, акулы пера спокойно отпустят криворожского мальчика? Не кисните, сегодня-завтра вас и, к сожалению, нас с вами ждет новая порция позора. Оно в ООН.

Читати далі

Провокаційний вогонь на виснаження суспільства

Є така тактика – замучити опонента понаднормовою чи зайвою активністю. Це як на фронті – вогонь “на подратувати”. Нервова напруга, невизначеність, це дратує і штовхає на помилки. Як наслідок – втрати там, де їх могло б і не бути. В тилу – те саме. Суспільство і інфопростір із методичністю дятла закидають реальними підставами для обурення. Кожен із подразників – реальна проблема, яка вже вартує окремого протесту. Жоден із подразників, поки, не стає критичною точкою, яка б обвалила країну в масові акції непокори. Усі подразники, що не конвертовані в виплеск емоцій, пригнічують і демотивують. Вигорання – done. На це і розраховують ляльководи. Що робити?

Читати далі

«Слугам» НАТО не на часі…

Нинішні зелені хитріші за старих синяків. Вони не бикують, як Янукович, ламаючи через коліно. Вони з шутками-прибаутками, з криками “Ви мене не так зрозуміли!” піднімають температуру повільно, щоб жабка не помітила, що її варять. Скоро-скоро хор із баранів буде мемекати, що нам не потрібне НАТО, і в ЄС нас ніхто не чекає. Востаннє така політика забрала у нас життя 13 тисяч і 7% території. Яким буде результат в цей раз? Скількома життями ми його оплатимо?

Читати далі

Вишенька на тортик “епохі”

Ну правильно, в цьому дурдоміку тепер тілько яника з люсею не вистачає. Ми тепер сильно бОгаті, віддамо їм Межигір’я назад, вчителі скинуться на золотий унітаз, пенсіонери відковиряють коронки на золотий батон. В історичних хроніках запишемо:” і хватило їм сто днів і ще трошки, щоб усе просрати і навіть на туалетний папір не залишилось”…

Читати далі

Хто наступний?! Добробати? А потім ЗСУ?

Спочатку Україна віддає Путіну трьох агентів ГРУ, підозрюваних у організації бійні в Одесі. Сьогодні ДБР заводить справу на Андрія Парубія за події в Одесі. Це і є реванш. Ось це він і є. Вороги не винні в злочинах проти України, винні наші. А Путіну класно: Україна не домагається покарання для агресора, не виловлює покидьків і не судить в Гаазі, а судить своїх. Вбивай українців скільки хочеш, вони виберуть утирка, що все пробачить і засудить за це своїх. Такої ганьби 5 місяців назад ще не можна було уявити.

Читати далі

Деньги любят тишину и прогнозируемость

Порошенко на старте мог легко устроить веселую жизнь своим конкурентам, но не стал. Мы начали играться во все эти нудные и долгие реформы, медленное продавливание каждого решения через упырей в Парламенте, и еще тысячу и одну мелочь. И бизнес это оценил, и мы получили инвестиции, кредитные гарантии и прочие ништяки, которые помогли нам удержаться на плаву. Но когда стадо зеленых абизян набежало в Раду и принялось давить кнопки, бизнес посмотрел на это, сказал “да ну нах” и ушел в соседнюю Румынию. Потому что если ручные абизяны пакетно голосуют законы, которых никто в глаза не видел и не читал, то откуда всяким ВАТ знать, что тут будет завтра?

Читати далі

Стратегія штучної хаотизації

Діаметрально протилежна інформація з боку вповноважених державних посадовців щодо планів на армію в зоні ООС зокрема та на оборонну стратегію країни в цілому лише виглядає неузгодженою та суперечливою. Насправді, ця хаотизація штучна, вона направлена на дезорієнтацію суспільства та збереження впливу на різні електоральні ніші, кожна з яких отримує заспокійливі для себе меседжі. Це просто продовження передвиборчої технології, гри на емоціях та сподіваннях різних груп населення замість відстоювання їхніх спільних інтересів.

Читати далі

Зеленський крупно вляпався

Важко навіть зрозуміти обсяги політичного скандалу, що спалахнув зараз у США, за безпосередньої участі нашого «одного з найвеличніших лідерів усього світу».

Читати далі

Червоні нитки на білому пальті

Я до цих пір люблю і поважаю більшість з вас. Ви зроблені з правильного металу і повели себе як справжні люди, і зробленого вами не скасувати. Але я пам’ятаю і те, як народжений війною і нашими прекрасними діяннями снобізм загнав нас усіх в глуху меншість. Я знаю, чому мені соромно за те, що відбувається. І або ми за ними повернемося. Або вони підуть, і нікому буде побачити, як нас розчиняє горде небуття. Тому розгребіть дороги і мости один до одного. А якщо вже встигли їх підірвати – шукайте брід. На нас чекає довга робота. Спочатку повернутися на правильний напрямок. А потім вести інших. У правильному напрямку. І так далеко, щоб повернення назад було неможливим. Чисто фізично.

Читати далі