Ми не зміняли життя на життя. Ми обміняли вбивць і терористів на невинних

Визволяти своїх – правильно. Не правильно доводити до ситуації, коли можеш заплатити за визволення лише здачею державних і національних інтересів. Сьогодні день емоцій і радості. До питання “якою ціною” повернуться навіть не завтра і точно не усі. І коли сьогодні будете радіти прізвищам звільнених, замисліться – за їх волю розрахувалися тим, що своїми життями купили Шаповал, Хараберюш, Галва, Мединський і ще тисячі українських вояків. А ще – майбутнім Ваших дітей. Це важливо, щоб усвідомлювати цінність того, що у нас було і від чого ми зараз малодушно відмовилися.

Читати далі

Черговий напад вірусу піроманії

Два рази на рік пересічний український селянин підхоплює на кілька тижнів невідомий вірус. Він з очманілим виглядом хапає сірники та палить картоплиння і все що попадеться під руку. Села, селища, окраїни міст вкриває ковдра ядучого диму, з якого часом видно очманілих собак і котів. Весною той самий українець з таким же оскаженілим виглядом палить траву, болота, узбіччя доріг, бо “десь треба корову пасти і шоб гарно було”. Наші діти будуть жити в пустелі, яку час від часу буде затоплювати…

Читати далі

Морозиво

Наша головна проблема в тому, що ми пам’ятаємо не події, а спогади про події. Наприклад, в далекому вісімдесят енному році в село привозили морозиво. Народ масово біг/їхав в торгову точку, тому що двадцятилітрового бідончика на п’ять тисяч населення, з яких півтисячі діти, не вистачало… Ми забуваємо про дефіцит. Про те, що “передова” радянська промисловість не забезпечувала потреби своїх громадян. Дефіцит породжував тотальну корупцію за допомогою “торгівлі з-під прилавка”. Тому, не опирайтеся на спогади. Якщо хтось сторонній їх кілька разів викличе у вас, то він зможе їх радикально змінити. Саме тому телевізор завжди перемагав, перемагає і буде перемагати холодильник.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 07.09.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Фейк дня: Кремль «обнаружил», что Польша начала Вторую мировую войну».

Читати далі

Брифінг фракції «ЄС» щодо законопроектів поданих Зеленським та його фракцією «Слуга народу» (фото, відео)

Учасники: Артур Герасимов, співголова фракції “Європейська солідарність” у ВРУ та народні депутати “Європейської солідарності” Ростислав Павленко та Вікторія Сюмар. Фракція партії “Європейська Солідарність” проаналізувала законопроєкти, ініційовані монобільшістю, і вважає, що вони спрямовані на узурпацію влади в Україні. Аналіз довів, що законопроекти, за які фракція “Слуга народу” має намір голосувати наступного тижня, повним ходом і дуже швидко розгортають країну від Європи і ведуть у напрямку російської авторитарної моделі держави.

Читати далі

П’ятий президент України Петро Порошенко прийняв колишнього президента Латвії Раймондса Вейоніса (фото, відео)

Петро Порошенко зауважив, що українська сторона покладає сподівання на сесію Парламентської асамблеї Ради Європи, яка відбудеться восени. «Наша делегація обов’язково буде там присутня. Ми закликатимемо притягнути до відповідальності Росію за всі жертви, які були впродовж останніх п’яти років через російську агресію в Україні», – наголосив п’ятий президент України. Він особливо підкреслив, що йдеться також і про невинних жертв, які загинули через збиття літака рейсу МН17.

Читати далі