Коли ти рукожоп та невіглас

Мені стало цікаво, що ж таке виробляє ТОВ «МІРО», що їм конче потрібен для виживання ринок країни-агресора? Може космічний герметик для заліплювання дирок на космічних кораблях «Союз»? Чи може авіоніку для СУ-57 або інших вундервафель російської пропаганди? Ні, ТОВ «МІРО» виробляє різні металоконструкції (баняки для лайна, драбини, арматурні каркаси і т.д.) та альтанки. Альтанки! «Бєсєдки» по-їхньому! Тобто, курва, в Україні або ЄС не потрібні їхні альтанки? Та в мене повно «зубожілих» знайомих, які цього літа приводили до ладу свої дачі і заміські будинки…

Читати далі

Яка руїна залишиться після врядування цієї влади?

Ви собі як хочете, але ознак, що до влади прийшли перекрашені риги, розбавлені колабораціоністами з молодих картонних реформаторів, більше ніж достатньо. І це тільки початок… Проте щось підказує, що Віктор Федорович Зеленський не досить до кінця свого першого строку.

Читати далі

Чем дальше в лес, тем больше грабли

“Министр иностранных дел Украины Вадим Пристайко пояснил, в чем заключается условная “формула Зеленского” по прекращению войны на Донбассе. Об этом Пристайко рассказал в эфире телеканала ICTV”. В общем, почитал я это заявление Пристайко и опять задумался, насколько далеки от реальности наши власти. Для того, чтобы понимать различие между оккупированным Донбассом и независимой Украиной, надо там хотя бы бывать и общаться с людьми. Просто напомню новой власти некоторые нюансы.

Читати далі

Мост преткновения

Мы можем рассматривать два варианта: первый – что это все провокация властей и заговор с целью дискредитации ветеранов. Второй – что чувака клемануло, и он решил защищать страну своим, особым способом. В пользу первого тезиса говорит нам следующий факт: никаких фактов в пользу этой версии нет. Другое дело, что этим событием МОГУТ ВОСПОЛЬЗОВАТЬСЯ. И если только в тупые ватные головы Портнова и Ко стукнет идея выкрутить руки военным и ветеранам – помочь им понять, что мы прекрасно помним, как это ватное ничтожество, теряя портки, бежало в Ростов пять лет назад. И что второй раз не добежит.

Читати далі

Технології вбивства людської свідомості

В наш час технології впливу, а також технічні засоби і засоби комунікації, досягли такого рівня, що пересічна людина практично постійно перебуває під потужним тиском маніпулятивних технологій навіювання всього підряд – від того, за кого голосувати на виборах Президента, до того, що їсти, що пити, як реагувати, як правильно думати і т.д. і т.д. Управління суспільствами через знищення людської свідомості, зомбування (заміни свідомості на вкладені програми) є на сьогодні основною рисою теперішнього етапу розвитку людської цивілізації. До чого це приведе? ХЗ, але спочатку в Росїї, а зараз в Україні цей процес проходить катастрофічно швидко.

Читати далі

Біометрична корупція Степанова, або Скільки коштує розголошення державної таємниці?

Наприкінці серпня 2019 р. видання Delo.ua опублікувало матеріал про аферу на виготовленні біометричних паспортів, завдяки якій в офшор було виведено близько 3 млрд грн. Автором схеми було названо голову Державної міграційної служби Максима Соколюка, в період коли він був заступником директора «Поліграфкомбінату «Україна», тобто Максима Степанова. Серед фігурантів схеми також називають чинного директора комбінату Юрія Онищенка та бізнес-партнера Степанова Ігоря Ільєнка, які створили для себе так звану «золоту монополію». Так, того самого Степанова – екс-голови Одеської ОДА.

Читати далі

Война продолжается, ваша помощь армии жизненно необходима

Что бы вам не рассказывали про “перемирие”, потери на фронте катастрофические. Российские спецы, снайпера работают активно. В последние дни у нас убитый каждый день. Каждый день. По убитому. Народ считает что у нас “потепление” и “перестали стрелять”, власть говорит, что “Перемирие работает”, но на самом деле линия наводнена российскими спецами, как снайперами, так и саперами. Мы собираем на некоторые вещи, которые помогут некоторым подразделениям более продуктивно и безопасно выполнять задачи по противодействию снайперам.

Читати далі

Дякуємо, Володимире Михайловичу!

В’ятрович зробив для України і української нації більше ніж не просто Зеленський, а всі виборці Зеленського разом взяті. Поки ви ліпили на аватарки жовто-сині стрічки і репостили тупі агітки Вови Парасюка і Сьоми Семенченка, В’ятрович бився за мову, декомунізацію, знаходив у архівах нові й нові докази московського підступу та зради по відношенню до вашої батьківщини. Він день за днем, крок за кроком рвав і рвав московську пуповину, що досі приковує Україну до Москви. За В’ятровичем мільйони ваших закатованих і вбитих предків. За Зеленським – їх вертухаї. Знімайте тризуби. Ви їх недостойні.

Читати далі