Побили фронтового волонтера

Побили волонтера, яка допомагала на фронті нашому загонові. І не тільки нашому. Юлія Кононенко захищає від забудови Протасів Яр. Фірма-забудовник – ТОВ «Дайтона Груп», пов’язана з «захисником України» Геннадієм Корбаном. Кілька років їздити на передову, аби здобути удар у тилу. У мирному житті, за яке ти боровся. Від того, хто жив спокійно, поки вона допомагала тим, хто воював.

Читати далі

Базова психологія сучасної людини – черв’як

В сучасній економічній моделі людина просто стала звичайним простим організмом-трубкою, роль якого – як найбільше пропускати через себе товарів і послуг, активно розтрачуючи себе на пошук фінансів, щоб розширювати свою пропускну можливість трубки. Психологія та рівень свідомості земляного черв’яка. Це той ідеальний стан сучасної людини, який наполегливо формується на сучасному етапі цивілізації. В чому успіх недавньої виборчої компанії ЗеКоманди в Україні? В тому, що для виборчої компанії були використані не політтехнології, а бізнес-технології по нав’язуванню суспільству «нового» товару/послуги.

Читати далі

Вечно обеспокоенной Европе удалось переплюнуть саму себя

Речь идет о реакции Европейской федерации журналистов, которая внезапно обнаружила, что в Украине еще в июле по решению суда были заблокированы 17 интернет-ресурсов. Вы должны помнить, как судья Вовк (да-да, тот самый) своим постановлением обязал интернет-провайдеров и мобильных операторов блокировать доступ к некоторым сайтам и блог-платформам. Бесспорно, там, в списке, были и инфо-помойки. Но создается впечатление, что они присутствовали там для отвода глаз. Кому журналистам удалось насыпать перца под хвост настолько, что он с помощью карманного судьи решил проблему столь радикально?

Читати далі

Епоха фейкових нових облич

Вони ржали з депутата Гаврилюка, що він смішний селюк. Потім сказали, що треба парнєй із народа, селюк це не із народа, і зробили депутатом спортсмена Беленюка. Гаврилюк сидів у залі і читав Конституцію. Беленюк їздить на змагання, а у залі спить. Можна сперечатися про касові апарати і ФОПи, але Гаврилюк би ніколи не проголосував за повернення Коломойському ПриватБанку. А от ручні тваринки Коломойського – легко.

Читати далі

Мой виварий – Святослав Олейник. Часть 2

Помните Святослава Олейника, заместителя главы облсовета Днепропетровской области? На какое-то время Олейник затих. Но сейчас опять взбодрился. Журналисты раскопали, что беспокойный пан снова присосался к бюджетными деньгам: при том, что медицина, к примеру, осталась недофинансированной, облсовет выделил грандиозные суммы на дороги. Дело в том, что собственником компаний по ремонту дорог является пан замглавы облсовета, и таким образом он свои собственные фирмы старается под завязку обеспечить госзаказами.

Читати далі

Камінь на горі

І зараз ти впираєшся заради того, щоб цей чортів камінь не зірвався з гори і не передавив до біса всіх, хто все життя живе щільно заплющивши очі, відкриваючи їх тільки під час телешоу. Ти виходиш з такими ж, як ти, і кажеш «ні» тим, хто забрався вище, звісив ноги і спльовує, намагаючись влучити тобі в очі. Нам знову не вистачає єдиного строю. Щільності поля. Фланг до флангу. Але скоро все буде. Повір, я знаю, що кажу. Ми виштовхали цей камінь в гору. І він не стане нашим пам’ятником.

Читати далі