Кандидатник, ти де, коли Україна плаче?!

Джон Смит

Жодного кандидата у Президенти не було сьогодні на церемонії Дзвону пам’яті в Міністерстві оборони. Ніхто з них не прийшов туди хоча б просто постояти в сторінці, підійти поспілкуватися з сім’ями загиблих, обійняти чиюсь маму. В усьому світі це церемонія. Якщо ти лізеш у лідери нації, ти повинен прийняти в цьому участь. А вони проігнорували. Бо там Порошенко, бачиш.

А я уявив там в якості Президента Зеленського. Їхні діти та чоловіки загинули за Україну, а він називав її проституткою. Як би він після такого стояв там перед ними? Як би вони сприймали його рєчь за загиблих.
Сюр.

Цей клоун просто неадекват. Йому здається, що це просто такая возможность в жізнє. Але він обісреться, як тільки йому раз прийдеться прийняти участь в такому заході, і хтось із батьків йому в очі скаже, яке він падло. Бо Порошенко всяке казали, і він цей хрест несе. І видно під час виступу, що сльози ковтає. Такого не зіграєш. А цей втече, як втік від журналістів, бо “я вам нічего нє должен”. От тільки Президент не може втекти. Це буде плювок у традицію.

Якби він був людиною, він би вже зараз зрозумів, що йому там просто не місце. Але він покидьок, наркоман і дурачок, приклад глупого єврея, ще й не дуже талановитого. Бо Данилко – геній, він і без грошей Коломойського виліз, а цей просто з корєшами зробив йумор для бидла і мочить одних політиків за гроші інших. Чисто шустер тільки на сцені. Нагле та підле.

До речі, Тимошенко не краща. Ця теж з Качанівки вилізла і одразу почала якати та пхати себе в “гаранти дамовленастей з януковичем”. Люди тільки що загинули, а воно про себе нагадує і на каблуках інваліда в колясці корчить.

Коротше, лізуть зараз у владу покидьки ще ті. Є*анаріум повний.