Цезар vs Зеленський

Mason Lemberg

Минуло 3 тижні з моменту гучної заяви Зілєнського про балотування на пост Президента. Час підвести проміжні підсумки.

Це Цезар з “Планети мавп”.

На відміну від Зілєнського, який нібито закінчив англійську спецшколу і не знає ні англійської, ні навіть української, Цезар вивчив англійську самостійно.

Цезар, як і Зілєнський, має великий акторський досвід, знявшись в багатьох фільмах циклу. Але, на відміну від Зілєнського, акторські здібності Цезаря оцінюють у всьому світі, та кількість переглядів стрічок з його участю незрівнянно більша, Цезар відомий на весь світ.

На відміну від Зілєнського, Цезар не порівнює себе з Рейганом, Гавелом чи ще кимось. Цезар є особистістю сам по собі.

На відміну від Зілєнського, якому тільки й давай постояти на колінах перед ворогом і вибачитися перед Рамзаном Кадировичем, Цезар добре знає хто його ворог, Цезар не прагне миру заради миру, Цезар не стоїть на колінах.

На відміну від Зілєнського, який на екрані імітує простолюдина, а в реальному житті їздить з купою охоронців, коли це нафіг не потрібно, бо він ніхто, Цезар живе разом з своїм племенем і робить все те, що роблять інші, будучі їхнім керманичем.

На відміну від Зілєнського, Цезар дійсно є добрим керівником, що зумів об’єднати навколо себе плем’я мавп.

На відміну від Зілєнського, який нічого нікому не винен окрім своїх родітєлей, Цезар працює для свого племені, для нього головне держава.

На відміну від Зілєнського, Цезар не має підписаних контрактів з окупантом, не кричить, що він не може відмовитися від контрактів, бо гроші пропадуть, не продає своїх побратимів заради грошей. Він не зраджує своїм побратимам з людьми в той час, коли Зілєнський зраджує українців, бо продався набагато більш нижчому класу приматів – свинособакам.

На відміну від Зілєнського, Цезар реально чесний. Чого, на думку політтехнологів Зілєнського, повністю вистачає для того, щоб стати Президентом.

Єдине, чого не вистачає Цезарю і що є у Зілєнського, – це бабло олігарха та брехливі ЗМІ олігарха, які роблять з нікчемного шута об’єкт поклоніння для відбитих долбойо*ів в той час, коли по всіх параметрах шут програє навіть мавпі.

Автор