21-22 листопада Петро Порошенко здійснить візит у Вашингтон

Програмою візиту передбачені зустрічі Петра Порошенка в Пентагоні, Держдепі, з неурядовими організаціями, виступи в Атлантичній Раді, в Раді з міжнародних справ. Дуже важливі зустрічі із конгресменами і сенаторами.

Читати далі

Цінуйте те, що є

У киян зараз проблеми зі світлом. А в деяких містах у людей проблеми з усіма комунальними послугами. І багато людей почали задавати дивні запитання і робити дивні висновки. І влада не така. І відключення задовбали. І армія могла би швидше відвойовувати. Усі винуваті окрім росіян.

Читати далі

Вони просто не розуміють

Вони просто не розуміють. Що з кожною повітряною тривогою ми стаємо ще більш загартованими. Що ми ніколи і нікому не пробачимо тих, кого поховали. Тих, кого навіть не мали можливість оплакати, тому що треба працювати далі. Ми Переможемо. Ми відбудуємо. А вони перетворяться на країну 404.

Читати далі

Москва й очам не вірить

Радують росіяни, які живуть в якійсь умовно багатій Москві, коли пишуть українцям у коментах щось типу: – Ах, какіє же ви тупиє, єслі вєрітє пропагандє про то, что наши солдати воруют стіралкі і поношениє труси. Так і хочеться пояснити, що там їм не тут. Що Україна – велика держава, але маленьке село.

Читати далі

Українцям знову загаджують мізки

На каналі Freedom гості – це слуги, представники ОПЗЖ, партії Шарія і хороші рускі. Можливо, СБУ і РНБО звернуть увагу, як українцям просувають ідеї хорошего русского міра? Досить будувати Росію в Україні.

Читати далі

Порошенко зустрівся з українською громадою у Галіфаксі (фото, відео)

Петро Порошенко виступив перед українською громадою у канадському місті Галіфакс, де відбувається щорічний Міжнародний безпековий форум. У мітингу взяли участь і представники іранської громади, які засуджують агресію проти України. Порошенко зазначив, що така акція – це потужний жест солідарності з Україною.

Читати далі

ІТ-армія Зеленського і реальність

Для чого Президент України дезінформував лідерів країн G19 щодо нашої кіберзахищеності. Для досягнення яких цілей введено в оману існуючих та потенційних партнерів? Такі підліткові спроби видати бажане за дійсне зовсім не корисні.

Читати далі

Зустрічі Петра Порошенка в Галіфаксі (фото, відео)

«Я на всіх зустрічах, в тому числі під час розмови з паном міністром оборони США Ллойдом Остіном, говорив, що єдина умова для забезпечення безпеки в світі і миру – це українська перемога і членство України в НАТО. Не існує інших механізмів, які здатні це забезпечити», – говорить Порошенко.

Читати далі

10 хороших новин 19.11.2022

Братам-литовцям так зайшла ідея з морськими дронами, що вони зібрали вже на другий і почали зібрати на третій. Другий назвали «Peace Дец». По-моєму, це вартує окремої марки, шановна Укрпошта.

Читати далі

Санкції на часі. 20.11.2022

Без звільнення всієї України мир неможливий, бо росія обов’язково продовжить агресію, перевівши подих. росія перебувати на дні, під санкціями і репараційними виплатами, аж поки не буде змінено її хижацьку сутність.

Читати далі