Буде гірше. Після війни. І після Перемоги

Поки «хлопці і дівчата” воюють там – ми маємо воювати тут. Бо все оце випливе і далі буде керувати. Не сумнівайтеся. І ще всі почують – «ми вас туди не посилали». І забудуть про згорьованих і одиноких старих батьків. І про дітей, чиї тата і мами не повернуться. І про загиблих. І про живих. Бо коли буде знищено зовнішнього ворога, може виявитись, що внутрішній вкорінився і розрісся назавжди.

Читати далі

Обманки московитського проєкту

З 1991-го вся енергія російської планети спрямована тільки на одне – повернути Київ, повернутися у блаженні історичні часи, коли вони (!) прибивали щит на брамі Царгорода. Київ тут для них – практично Константинополь. Загалом в Україні вони програють битву за київську та візантійську спадщину, залишаючись сам на сам із найгіршим ворогом, якого тільки можна собі вигадати – самими собою.

Читати далі

Твоё будущее, российский солдат, крайне фигово

Будет бедность. Будет позор. Тебя будут винить во всём. Тебя, солдата, проигравшего войну. И всё это время на глазах у тебя и таких как ты будет хорошеть моя страна. Нам тоже не будет просто. Нам будет очень тяжело. Но мы похороним своих мёртвых и оживим разрушенные города.

Читати далі

Ми проживемо цю зиму

А вже з весни почне відбудватися наша енергетична незалежність. Відбудеться незалежність загалом. Яка українцям дається чи не найвищою ціною в світі. Ціною крові, поту і сліз. Ціною страждань і водночас радістю перемог та взаємодопомоги й підтримки. Ціною відчуття, як багато ми можемо.

Читати далі

Вісті з фронтів. 18.11.2022

Противник продовжує поступове нарощування чисельності тактичних резервів на Луганському, Сватівському та Краматорському напрямках за рахунок переміщення у ці місця частин та підрозділів зі складу колишнього Херсонського угрупування військ.

Читати далі

Пригожинщина

На фоне бесцветной путинской клики пожилых вампиров Пригожин ворвался в высшую лигу. Нынешнее безрыбье и критическое падение маскулинности Путина формируют отличную почву для прорыва новых лиц.

Читати далі

Як Україні вдалося переграти путінську пропаганду

Ми впродовж 8 років зуміли втримати цей курс на порядність, і наша правда перемогла. Тепер орки пищать, що їм в світі не вірять, а ми користуємося плодами нашого вміння прихилити симпатії нейтралів.

Читати далі

Порошенко на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі (фото, відео)

Порошенко у Галіфаксі сказав журналістам, що повноцінне членство України в НАТО є головною запорукою миру в Європі та світі. Також він вважає, що поставки обладнання для енергетичної інфраструктури будуть не менш важливими, як і поставки зброї.

Читати далі

Санкції на часі. 19.11.2022

Аналітики Інститут вивчення війни відзначають, що путін не заспокоїться, «поки не завоює Київ», а переговори не можуть припинити війну росії проти України. Щоб ворог не спробував знову, Україна має отримати найнадійніші гарантії безпеки. Це означає вступ до НАТО.

Читати далі