Тоомас Хендрік Ільвес: Звернення до російської опозиції

Експрезидент Естонії (2006-2016) Тоомас Гендрік Ільвес 22 листопада опублікував у Twitter тред із 14 “піар-порадами” для російських лібералів: «Настав час поглянути на факти – це жорстка, холодна розмова про відповідальність».

Читати далі

10 хороших новин 28.11.2022

Перші 152-мм снаряди українського виробництва у красивих коробочках вже відправляються на фронт. Всі блискучі, гарно підписані, думаю, скоро буде можливості замовити свій з власним написом. Скоро і лапті зможуть їх побачити, але є нюанс.

Читати далі

Санкції на часі. 29.11.2022

Рада ЄС ухвалила рішення про включення обходу санкцій до списку кримінальних злочинів. Це потрібно для однакового рівня застосування санкцій у всьому ЄС та запобігання спробам обійти або порушити заходи ЄС.

Читати далі

Танки Т-62 для армии рф – основные боевые

Командованием рф сейчас проводится снятие танков с хранения со складов стратегического уровня. И начали возникать проблемы, в первую очередь, связанные со снятием с хранения и восстановлением боеспособности. Картина для РОВ, мягко говоря, не радужная.

Читати далі

Котел прорве там, де тонко

Шанс програти з гідністю вони втратили, коли перетворилися на терористів. Топ-воєнкори вже визнають, що недооцінили Україну, переоцінили себе, що все рухається до 1917-го, а в армії воювати вже ніхто не хоче.

Читати далі

Споконвічна мета імперії

Мета знищити українську державність, перетворити українців на зламане перелякане стадо нікуди не зникла. Згадуючи жертви злочинів минулих часів, не можна забувати про ціну помилок, щоби раз по раз не повторювати їх, інакше українців постійно будуть “дєлать вмєстє”.

Читати далі

Ви знову врятували життя захисників (фото)

Це вже другий броневик, що врятував життя бійців, цього разу витримавши зливу уламків від пакету РСЗВ «Град». І придбали її саме ви, друзі, перераховуючи гроші ГО Справа Громад. А другу частину традиційно сплатив Фонд Порошенка. А броньовик ми відновимо.

Читати далі