Добро і зло без пропаганди

Є один момент, який вчора можна було побачити в російському інформаційному полі. Те, як вони обговорювали новину про зустріч ЗСУ херсонцями. Хоча все всім зрозуміло без півтонів.

Читати далі

Взорвут ли российские оккупанты Каховскую ГЭС? (видео)

Вопрос не в том, сделают они это или нет, а в том, понимают ли они, какие будут от этого для них же последствия?

Читати далі

Бывшему гражданину Украины

Я очень рад, что ты уехал из своего Херсона, Купянска, Изюма и что ты уедешь из Донецка, Луганска, Бердянска, Мариуполя, Геническа, Севастополя и Керчи в свою Россию. И ты больше никогда не вернешься. Ты теперь с россией. Навсегда. Ти, а не українські міста, в яких ти колись мешкав.

Читати далі

Росія проти НАТО

Якщо на твоєму боці лише Білорусь, Іран та Північна Корея, а проти весь цивілізований світ, то не зі світом щось не так, а з тобою. Коли Росія заявляє “ми воюємо проти всього НАТО” – це те саме, що вона заявляє “ми нацисти і неадеквати”. Бо скажи, хто твій ворог, і всі дізнаються, хто ти. 

Читати далі

Херсон как предвестник эпических уходов

Потеря Херсона сыграет переломную роль в судьбе путинского режима и повлечет за собой серию глубоких социально-политических катаклизмов внутри России. Именно такими формулировками будут пестреть учебники по истории “новой России” уже в скором будущем.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка на Східний фронт (фото, відео)

«Сьогодні ми тут, на Сході. Ми звільнили Херсон, і я не маю жодного сумніву, що ми звільнимо Донецьк, ми звільнимо Луганськ, ми звільнимо Крим і ми звільнимо кожен клаптик української землі», – наголошує Порошенко.

Читати далі

Російський «новояз»: як прокремлівська пропаганда змінює «язик» на власну користь

Кремлівські пропагандисти для посилення цього психологічного впливу використовують нові терміни або ж замінюють невигідні для них старі, фактично створивши власний аналог Орвеллівського “новоязу”.

Читати далі

Санкції на часі. 12.11.2022

США позбавили росію статусу країни з ринковою економікою, який вона отримала ще 2002 року задля пожвавлення торгівлі і зняття ще радянських обмежень. Тепер США зможуть застосувати антидемпінгове законодавство, щоб усунути “ринкові спотворення” у вартості російського імпорту.

Читати далі