Проміжні вибори в США. Українське питання залишається важливим

Питання підтримки України продовжує бути визначальним акцентом в американській політиці, що продемонстрували й проміжні вибори до Конгресу США. Ця тема  особливо поляризувала республіканський електорат.

Читати далі

Доля ялинки в Києві залежить від безпекової та енергетичної ситуації – КМДА (проєкт ялинки)

Буде ялинка чи ні, стане відомо ближче до Нового року, але попередньо влада підтримує її встановлення – “тому що атмосфера Нового року має бути”. Петиція на сайті Київської міськради щодо недоцільності встановлення новорічної ялинки у Києві набрала необхідну кількість голосів для розгляду місцевою владою.

Читати далі

«Спартани» вже в дорозі! (фото, відео)

«Дякую кожному, хто жертвує свої кошти на підтримку армії. Це – наша спільна інвестиція у перемогу. Документи і ліцензії на поставку ще 8 бронемашин – в роботі», – повідомив Порошенко.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка на Південний фронт (фото, відео)

«Довезли такі потрібні генератори для заряджання коптерів, рацій, планшетів. І, звісно, справжній скарб для будь-якої бригади – буржуйки. Подякував хлопцям за захист української землі. Віримо в Збройні Сили України і лупаємо сю скалу!», – наголошує Петро Порошенко.

Читати далі

Помилки влади на шляху до членства України в ЄС

Влада планує поєднати міністерство євроінтеграції з міністерством культури. Таке об’єднання з дискредитованим міністерством культури, яке в нинішній владі відповідає за темники, цензуру і не спромоглося навіть організувати евакуацію культурних цінностей – найгірша з можливих ідей.

Читати далі

Уряд скасував ПДВ і ввізне мито на імпорт генераторів, трансформаторів і обігрівачів

Це після того, як неначасники волали, як не на часі піднімати питання мита. Це після того, як Гетманцев істерив, що “мито на генератори треба платити, а хто проти – той порохобот”. Це зрада чи в нинішніх умовах таки перемога?

Читати далі

Черноморскую флотилию загнали в будку

Российский флот оказался в ходе этой войны, пожалуй, самым бесполезным родом войск. Так называемая “великая” морская держава с абсолютно бесполезным флотом, который время от времени позорят точечными пощёчинами.

Читати далі

10 хороших новин 08.11.2022

У порту Астрахані, куди морем доправляють іранські дрони, загорівся корабель. Три години потушити не могли. Очевидці перед цим бачили бойового комара з українським прапором і запальничкою.

Читати далі

Санкції на часі. 09.11.2022

З 2014 року рашисти розвіяли останні ілюзії щодо себе у світі. Їх або планово ведуть до дна, або використовують, визискуючи рештки ресурсів під дедалі більші дисконти. Перемоги України показують світу, що такий шлях – цілком реальний; а остаточна наша Перемога зробить світ набагато безпечнішим і справедливішим.

Читати далі

Про 120 ракет ОТРК «Искандер» и неприкосновенный запас

Оккупанты уже давно изымают свой неприкосновенный запас, который они себе даже не смогли полноценно обеспечить за годы спокойного существования.

Читати далі