Дипломатія – це ще один фронт війни

Призначення Венедиктової послом у Швейцарію, а до цього екс-міністра оборони Тарана послом у Словенію – це системні помилки. Українська дипломатія має вирішувати безліч проблем нашої держави, а не тільки проблему того, куди подіти колишніх членів владної команди.

Читати далі

Санкції на часі. 17.11.2022

Перший вирок суду в Гаазі є епохальною подією. У міжнародному трибуналі доведено провину росії. ЗСУ зі свого боку, а союзники – зі свого, санкційного, наближають кінець рашистів на дні і ситуацію, коли військові злочинці понесуть покарання не заочно, а безпосередньо.

Читати далі

Зустріч «Рамштайн-7»: «ракетна атака» на Польщу вплинула на її перебіг

Основна увага була приділена передачі Україні засобів ППО. Далеко не всі рішення є публічними. Щонайменше шість країн публічно оголосили про нові пакети військової допомоги Україні на засіданні Контактної групи з питань оборони України (“Рамштайн”).

Читати далі

Гаазький суд виніс вердикт у справі про рейс MH17 (відео)

“Суд ухвалив довічне ув’язнення щодо Харченка, Дубинського та Гіркіна та наказує взяти їх під варту. Суд визнає Пулатова невинним”, – оголосив головуючий суддя Гендрік Стейнгаюс.

Читати далі

Монобільшість ігнорує катастрофічну ситуацію в економіці

Сьогодні у Верховній Раді розглянуто велику кількість проєктів законів. Але економічних питань/обговорень не було! Враження, що катастрофічні цифри, які свідчать про стан громадян, проблеми бізнесу, величезні енергетичні проблеми не цікавлять народних обранців.

Читати далі

Порошенко у Мюнхені зустрівся з представниками політичної та медіа-еліти Німеччини (фото)

Порошенко закликав Німеччину посилити санкції проти росії, дати Україні більше зброї та допомогти з відновленням енергетичних об’єктів. Він також закликав Бундестаг визнати росію державою-спонсором тероризму.

Читати далі

Фронтова вдячність

Ми вирішили, що кожна родина, яка повністю проспонсорувала купівлю авто, отримає гільзу від підопічних бійців із словами подяки. На фото дві готові гільзи, що вже стали частиною спадку двох українських родин.

Читати далі

Интернационализация вторжения

Впервые иностранные ракеты упали на территории страны-члена НАТО – Польши. Энергосистема Молдовы под угрозой разрушения из-за ударов РФ по Украине. РФ балансирует на грани крайне опасного перерастания конфликта в интернациональный.

Читати далі

10 хороших новин 16.11.2022

На аеродромі у Джанкої справжнє свято піротехніки. Прилетіло кілька разів туди, де стояло близько 80 літаків. Чекаємо на підрахунки і нові розкішні версії від міноборони рф.

Читати далі