Справжні Незламні

І на Півдні, і на Донбасі в безпосередній близькості до фронту без пафосу і Арахамій працюють невеличкі кав’ярні, піцерії, автомайстерні, готелі, магазинчики тощо – серед небезпеки прильотів, перебоїв зі зв’язком, світлом і водою.

Читати далі

Поради, які допоможуть

Ситуація з блекаутом дуже схожа на ту, в якій мені прийшлося жити в квітні цього року, коли разом з іншими приїхав в Ірпінь на відновлення пошкодженого будинку. Тому поділюся трохи своїми порадами, які, можливо, вам допоможуть.

Читати далі

Россия и Украина дерутся за наследство

Мы не пытаемся приписать себе историю РФ, СССР, РИ и прочих формирований. Нам это не нужно. Все, чего хотим – свое взять. Россия же отдавать ничего не желает. Она нагло захапала кусок чужого прошлого и планирует продолжить это занятие в будущем.

Читати далі

Беларусь – угрозы вторжения

Тот ресурс, который присутствует на территории РБ, представляет угрозу как и любой другой ресурс врага. Но в своём нынешнем составе это не способная к оккупации области и областного центра сила.

Читати далі

Многонациональные патогены

Буквально с первых часов войны в Украине Кремль с особым пиететом описывал роль различных неславянских и нехристианских элементов в реализации его кровавых задумок, но сейчас как-то заметно поник на фоне роста разногласий с вожаками нетитульных народов, которые обагрили руки по локоть в крови.

Читати далі

Тисяча зимових комплектів форми від Фонду Порошенка (фото)

Першу тисячу зимових комплектів одягу від Фонду Порошенка відвантажили артилерійським підрозділам на фронт. «Хлопці круті – працюють прям «квітучими» Гіацинтами і Піонами. Кажуть, хоч в окопах – холодно і мокро (тому треба мати хоча б декілька комплектів водонепроникних штанів та теплих флісок), ворогам вони роблять спекотно… А ми працюємо, щоб трохи тепліше було їм», – зазначила Вікторія Сюмар.

Читати далі

Щоб у Херсоні був свіжий хліб (фото, відео)

Два комплекти техніки для випікання хліба найближчим часом будуть доставлені і змонтовані в обласному центрі, а потужний генератор забезпечить техніку струмом, а система очищення – якісною водою. «В Херсоні вже знаходяться наші намети, пункти обігріву, міні-генератори, які будуть забезпечувати Старлінки для того, щоб спробувати дати зв’язок. Люди мають відчути, що пекло окупації для них закінчилося. Вони знову вдома, а дома завжди тепло і пахне свіжим хлібом», – говорить Петро Порошенко.

Читати далі

10 хороших новин 29.11.2022

Головний троль української дипломатії Сергій Кислиця запропонував повернути росії її історичну назву – Московія на законодавчому рівні і використовувати її Верховній Раді в усіх заявах і документах. Бо нинішня все одно вкрадена. Вангую, що когось скоро буде дуже бомбити на росія-1.

Читати далі

Санкції на часі. 30.11.2022

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр виступив проти «перемир’я», якого всіма способами намагається домогтись росія, адже таке перемир’я «лише закріпить наявну несправедливість». Заява німецького президента показує всю глибину змін, які відбулися у західних суспільствах і політиці. Сприйняття росії з «надійного партнера» змістилося на «кривавого агресора», місце якому – на дні.

Читати далі