Вони знають, що ми прийдемо

Зрадники та колабораціоністи на окупованих територіях. Російські солдати, що прямо зараз риють окопи у Криму. Ті, хто скоював військові злочини у Бучі. Вони всі знають. Вони все знають. Вони приречені долею і людьми. Вони це знають. І ми знаємо. Це неминуче.

Читати далі

Цена ваших горячих видосиков

Куча красивеньких видео со сбитием ракет вчера. И каждый такой видосик – бессонная холодная ночь расчетов ПВО, которым надо сворачиваться и по грязи менять позицию с риском быть обнаруженными шпионами по дороге. Потенциально пропущенные новые ракеты. Достали тиктокеры недоделанные.

Читати далі

Новости из США. 16-17 ноября 2022 года

Выступление Блинкена • Выступление генерала Милли • Итоги выборов в Конгресс – победа республиканцев на выборах в Палату Представителей • Заявление Пелоси о том, что она не будет баллотироваться на пост лидера демократов в новом составе Палаты Представителей

Читати далі

Порошенко візьме участь у щорічному Міжнародному безпековому форумі у канадському Галіфаксі

Головною темою форуму буде триваюче вторгнення росії в Україну. У рамках форуму заплановано виступ Петра Порошенка, низка двосторонніх контактів з представниками канадських і американських політичних кіл, а також спілкування із західними ЗМІ.

Читати далі

«Герої» медійних бульбашок

Пам’ятаєте “героїв війни” Семенченка, Боцмана, Савченко, Білецького, Дейдея, Парасюка, Мельничука і простігосподі Ківу тощо? Так от, наступного разу буде ще гірше. Абсолютно свідомо перевернуті з ніг на голову інформаційні пріоритети – і результат буде відповідний.

Читати далі

Зі святом, панове сержанти!

Сержант – це лідер для солдатів, зразок для підлеглих, опора для командира. Саме вони – основа армії, кістяк будь-якого військового підрозділу. Честь та слава всім сержантам, які пишуть історію України, виборюючи наше право на існування. Дякуємо за захист рідної землі!

Читати далі

Регионалы – «незаменимые специалисты» (відео)

Суркис и Шуфрич – члены Национального Олимпийского комитета. Достойные люди, честные бизнесмены, отличные политики, одна польза от них была Украине. Пока верстался номер: Шевченко, Суркис и Шуфрич заявили о своем выходе из НОК.

Читати далі

Беспризорные

Разбитое войной. Изнасилованное, разграбленное российскими солдатами село где-то на юге Украины. А рядом такое же. И чуть дальше, тоже. Десятки, сотни, наверное, уже тысячи украинских городов и сёл, по которым черным моровым ветром прошелся русский мир.

Читати далі

Коли ми станемо дорослими?

Росія обстрілює Україну, Україна відстрілюється. Невідома ракета падає на території Польщі та вбиває двох людей. Як би себе повели нормальні дорослі люди, та як ведуть себе люди, що ще недостатньо дорослі, незалежно від того, чи при владі вони?

Читати далі

Майор С.В. Миколай заступає на пост

Майор С.В. Миколай має Бойове Розпорядження на кожен грудень, і його задачею є доставка подарунків дітям загиблих. Ми вже почали отримувати листи від дітей та підбирати подарунки і будемо це робити до Нового Року включно. Дякую вам за довіру вже протягом п’яти років.

Читати далі

Санкції на часі. 18.11.2022

Успіхи ЗСУ якнайкраще мотивують союзників України не просто допомагати, але й кількісно, і якісно збільшувати допомогу. Рішучий контрнаступ українських сил вимагає такої ж рішучої підтримки від союзників, переходу на черговий якісний рівень допомоги: до літаків і танків.

Читати далі