В 2023 мо рф укроет масштабная чистка

Нынешняя приостановка госпрограммы производства оружия – это лишь один из этапов не просто копания под шойгу, но и в целом под весь генералитет, кормившийся с распилов на этой программе.

Читати далі

Що роблять російські групи ІПСО, коли росіяни тікають?

Правильно. Волають, що то договорняк. Ворог здобуває профіт навіть зі своїх невдач. Він закидає в нашу свідомість сумнів. Він намагається посіяти в нас зневіру у нашому командуванні. Завжди намагався.

Читати далі

Села, которых больше нет (фото)

Таких сёл по стране тысячи! Ни одного целого дома. Ни одного жителя. Ни лая собак, мычания коров, кудахтанья кур, привычных любому украинскому селу звуков. Ничего! Совсем! Мертвая! Гробовая тишина! Это страшно, поверьте…

Читати далі

Готуємо великий вантаж для Східного фронту (фото, відео)

«Ми робимо все можливе для того, щоб кожен день ми підтримували ЗСУ та їх наступ. Бо кожного дня зараз звільняються населені пункти, в тому числі у Херсонській області, і ми маємо зігріти, нагодувати, озброїти наших славних воїнів», – пояснює Порошенко. Майже 10 мільйонів гривень, половину з яких дав Петро Порошенко, а другу половину забезпечили ви.

Читати далі

Херсонське рукотворне диво (фото)

Нахріна ви прийшли і принесли стільки горя? Нахріна ви підірвали все в Херсоні? Це помста кому? Собі за власні слабкість і дурість? Ми все відновимо, але про вас нам і світові вже точно все зрозуміло. Яке принизливе, але справедливе покарання вони зараз отримують.

Читати далі

Санкції на часі. 11.11.2022

Надходить інформація про чергові пакети допомоги союзників – США, Великобританії, Іспанії та інших. Засоби ППО, техніка, боєприпаси… Дно чекає росію, а трибунал – путіна і його послідовників. Кожен день наближає цей момент.

Читати далі

Про довічну суперечку слов’ян

Існує російський наратив, що війна України і Росії – це «домашня суперечка», тому Заходу не треба втручатися. Немає ніяких домашніх суперечок. Є звичайна війна між державами. Війна в якій кожному вільно обирати собі союзників. І в якій світ на боці України. 

Читати далі

10 хороших новин 10.11.2022

У Києві буяє дерусифікація. Мінкульт повідомив, що пам’ятники Щорсу та Ватутіну нарешті знесуть. А ще у київських державних школах і дитсадках повністю виключили російську мову з навчальних програм.

Читати далі