Зима под Сватово

Знаете, что такое потеря подразделением боеспособности? Это когда подразделение несёт потери 30% и более как по личному составу, так и по технике. Некоторые подразделения армии оккупантов небоеспособны по личному составу и технике на 60%.

Читати далі

Інвестори перемоги

Головним інвестором ЗСУ є український народ. За даними Обозрєватєля, за 9 місяців війни українці задонатили на армію понад 20 мільярдів гривень. Думаю, сума не повна, бо не враховує малих волонтерів. Тим часом найбільшим приватним благодійником є… Петро Порошенко.

Читати далі

Наші святині мають бути деокуповані! (фото, відео)

Дуже хочеться, аби гучною новиною про обшуки СБУ в Києво-Печерській Лаврі справа не закінчилася. Суспільство чекає чітких рішень. Московська церква в Україні має бути заборонена, і крапка.

Читати далі

Укрексімбанк і нормативи капіталу

Укрексім показав просідання нормативів капіталу на 1 листопада, першим із великих банків визнав те, що в нього проблеми. І це дуже правильно. Може, інші наслідують прикладу, адже для більшості банків реальна картина така ж сама.

Читати далі

У чиновників все просто

Йде жорстка боротьба за гроші – податки, а саме податок на нерухоме майно і плату за землю, які можуть не надійти до місцевих бюджетів. А де ж тут інтереси людей і платників податків? Про їх можливості, про їх нестерпні умови протягом цих страшних 9 місяців хтось думає?! Ні.

Читати далі

Непутевость

“Где Путин – там победа!”. На данном посыле держится махина лишённой иной идеологии России. Его максимально дистанцируют от любых плохих или неоднозначных контекстов, иначе исчезнет непреложная вера в сакральность вождя. Но от великого до смешного – один шаг.

Читати далі

Спешим помочь Херсону

Мы не побежали сломя голову в Херсон делать селфики. Мы взяли громадный список потребностей и начали готовить грузы. Три полностью загруженных грузовика. На топливо нужно 182 000 гривен. Очень срочно нужна помощь, резервы мы исчерпали.

Читати далі

Порошенко у Вашингтоні (фото, відео)

Порошенко під час виступу у Раді з міжнародних відносин заявив, що НАТО зацікавлене у членстві України не менше, ніж сама Україна. Він наголосив, що сьогодні ЗСУ стали «безпековою парасолькою» для Європи і для держав-членів НАТО.

Читати далі

Санкції на часі. 22.11.2022

Парламентська асамблея НАТО визнала рф державою-терористом та закликала створити спеціальний Міжнародний трибунал для покарання російських злочинців. Ця резолюція – певний зразок для парламентів країн-членів щодо конкретних рішень на національних рівнях.

Читати далі

Для нас прошлое – яд

Все до 24 февраля, все до 2014 года. История сплошной беспечности. Прошлое нас отупляет, нежит и расслабляет. А вот России в нем жить нравится, она буквально питается нотками «Как раньше». На самом деле, оно убивает и ее. Просто нас убьет быстрее.

Читати далі

В очередь, черти, в очередь

Когда запрос “как сдаться в плен” поднимается выше запроса “как сдать билет на поезд” и “как сдать на права”, надо срочно что-то делать. И не с билетами на поезд, конечно. И никто почему-то не планирует сдаваться в российский плен. А в украинский – пробки на входе.

Читати далі