Вісті з фронтів. 07.11.2022

Сейчас в районе Павловки, Новомихайловки и Водяного решается судьба всей осенне-зимней кампании этой войны.

Читати далі

БПЛА для войны. Так ли мы богаты, чтобы покупать дешевые вещи

Украинской армии нужна связка из хороших, опытных пилотов и качественных БПЛА. Эта связка позволит решать ситуации на поле боя, спасая жизни наших бойцов и нанося поражение как вражеской технике, так и живой силе противника. Что ей точно не надо – это БПЛА, которые по своему техническому уровню неспособны выполнять штатные задачи на поле боя.

Читати далі

«Супутник Притули» – зрада чи перемога

Навіщо Україні власні супутники, супутникам – радари, та чому не можна обійтись дешевими фотокамерами Canon на орбіті. Все, що ви хотіли знати про так званий «народний» супутник, але не знали, де знайти та кого спитати.

Читати далі

Санкції на часі. 08.11.2022

New York Times повідомляє, що дії росії на полі бою підірвали її репутацію як військової держави. росії доведеться ще довго видихати наслідки кремлівського божевілля – навіть після депутінізації і деімперизації. Місце росії ще довго буде на дні.

Читати далі

Скотская «забота»

Страшен контраст между тем, как легко диктаторский режим директивно гонит сотни тысяч мобиков на убой, и тем трепетом, которым окружены персоны вождя и окружающих его клевретов.

Читати далі

Треба єднати зусилля

Притулі розумно звернутися до Фонду Порошенка і “Справи громад” і запропонувати: Шановні, ви вмієте класно торгуватися і пробивати ліцензії. То давайте ви будете купувати, а я гроші збирати. І яким був би результат? ЗСУ отримали б більше британських БТРів “Спартан”. Але ми цього не спостерігаємо. Лише бурхливі кривда та обурення.

Читати далі

Европа не резиновая

Пані та панове, мы теперь делаем тысячи своих украинских боеприпасов для артиллерии. 122, 152 мм для пушек, 120 мм для миномётов. По заданию Генштаба ВСУ. У нас работают лучшие люди на планете, и мы обязательно победим.

Читати далі

10 хороших новин 07.11.2022

В окупованому Херсоні знову з’явилося українське радіо – «Суспільне» на 92.00 FM. Це дуже важлива штука для українців у Херсоні. Розповідають, що вперше знову почути його було щемливо до сліз. Ну і більше наших українських новин для херсонців.

Читати далі

Допомога на протезування постраждалим від агресії рф

Коли ви дізналися про поранення рідної людини чи відомої людини, перше природне бажання допомогти персонально фінансово. Але не спішіть, опануйте свої почуття й подумайте про декілька аспектів.

Читати далі