З днем Свободи і Гідності, незламні світлі люди вільної країни!

Корені нашої сили – на Майдані, де наша українська свобода поєдналася з гідністю. Тут ми їх захистили. А далі – відстояли під Києвом, у Харківському наступі, у визволенні Херсона, відстоюємо у обороні Бахмута. А ще далі – принесемо їх визволеним Мелітополю і Маріуполю, Криму і Донбасу. Бо свободу не спинити. Бо українці – нескорена нація.

Читати далі

Подуріли вони там в своїх Массачусетсах

Опубліковано рейтинг 20 найбільш кіберзахищених країн Світу у 2022-2023 роках. Найдивніше у цьому рейтингу те, що там зовсім немає України. Чому вони там, у Кембриджі, не враховують офіційні заяви лідера світової демократії, Президента Зеленського?

Читати далі

Киевский зуд Медведева

Кремль использует Медведева как сливной бачок для поддержания тонуса Z-аудитории, но при этом ответственность невелика. Мало ли, что у него зудит. Последнее заявление известного блогера является ядреной смесью литературной энтомологии, альтернативной истории и необузданного шовинизма.

Читати далі

Допоможемо майору С.В. Миколаю з чудесами

Українці щороку вже вп’яте поспіль збирають листи до майора С.В. Миколая, який має бойове розпорядження на грудень – розносити подарунки дітям загиблих бійців. І українці весь час роблять дива. Шось і цього разу станеться.

Читати далі

10 хороших новин 20.11.2022

Лапті, принижені тим, як їх викинули з Херсона, весь тиждень так старанно порівнювали його з відступом із Москви під час війни з Наполеоном, що Москва знову взяла і загорілася. Що символічно, прямо у центрі, на Комсомольській площі, на якій розташовані відразу три залізничні вокзали: Ленінградський, Ярославський і Казанський.

Читати далі

Санкції на часі. 21.11.2022

75% росіян підтримують російську агресію проти України. «Праучіть» тих, хто посмів вирватися з задухи їхньої недоімперії, вважається достатньою причиною для виправдання війни. І вважатиметься доти, доки росія не опиниться на дні і кожен рашист не вип’є свою чашу відповідальності.

Читати далі