10 хороших новин 19.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах Білогорівки, Зеленопілля, Кліщіївки, Первомайського, Водяного та Новомихайлівки Донецької області і розбомбила їм пункт управління. До російської пакетної армії доєдналися 420 новобранців.

✔ Наша нова тимчасова рубрика «дої*іть їх вже на Миколаївщині». Наші козаченьки красиво розх*ярили скупчення лаптів на Кінбурнській косі, звідки вони обстрілювали зернові баржі.

✔ На Росії чергове ачтослучілось. Раптом обвалився будинок на Сахаліні, з п’ятого по перший поверх. Газ просто у лаптів у балонах, от і вибухнув. Бо будинок був не газифікований. Бо острів Сахалін живе на електриці, яка періодично відмирає, і російській владі на це вже з часів совка пох*й. Зате виконали план по майбутніх пакетах із біосміттям. Вони, до речі, теж непогано горять.

✔ У країні-200 закінчуються гроші: днями лапті провели найбільшу в історії емісію боргових зобов’язань за один день, зібравши 820 млрд рублів. Випуск боргових зобов’язань є ключовим механізмом для підтримки видатків на оборону, які значно збільшилися після початку спецоперації.

✔ Братам-литовцям так зайшла ідея з морськими дронами, що вони зібрали вже на другий і почали зібрати на третій. Другий назвали «Peace Дец». По-моєму, це вартує окремої марки, шановна Укрпошта.

✔ Ще троє наших безцінних морпіхів повернулися з російського полону.

✔ Українські хакери привітали по російському телевізору руснявих артилеристів. У привітанні прозвучали слова подяки за 83 тисячі пакетів із добривом для українських чорноземів.

✔ На росії вибухнув газопровід неподалік Пітера. Палає так, що за кілометри видно. Подейкують, на місці вибуху бачили українських бойових сніжинок. Для комарів просто вже погода не льотна.

✔  У Чорнобаївці та частині Херсона з’явився український мобільний зв’язок. Так шо Чорнобаївка тепер не тільки 100500:0, а й і 050 😊.

✔ Під Мелітополем самовозгорілася російська трикольорова ганчірка на будинку культури. Культура просто не витримала такого неподобства. Лапті гасити будівлю навіть не намагалися. Бо раптом побачать у полум’ї своє майбутнє 😈.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: Twitter Андрюс Тапінас

Автор