Пропаганда небытия

Народ запугивают гибелью России, отменой ее языка и культуры. Гонят россиян пачками умирать, чтобы агрессия не закончилась “поражением”. Но если критерии победы неясны, то как можно тогда выиграть? Тут логика путинцев проста: чем больше мертвых, тем меньше неудобных вопросов.

Читати далі

Завод «Меридиан» (видео)

«Меридиан» является изготовителем БПЛА «Спектатор», принятого на вооружение в ВСУ, и из-за блокировки работы завода ни о постройке беспилотников, ни о модернизации, ни о новых разработках речь не идёт.

Читати далі

Новий пакет допомоги США. Те, що треба тут і зараз

Новий пакет допомоги від США на 400 млн доларів, безперечно, є реакцією на ракетні обстріли об’єктів критичної інфраструктури та прильоти “шахедів” по підстанціях і одночасно розширенням допомоги для подальшої маневрової фази.

Читати далі

Вісті з фронтів. 04.11.2022

Коротко про російські «стрибки» і підвивання на території Білорусі та декілька цікавих цифр та оцінок про так звану російську мобілізацію, а точніше, про ту пародію на неї, яку продемонструвала російська страшна «мобілізаційна система».

Читати далі

«Європейська Солідарність» закликає ветувати закон «Про поштовий зв’язок»

Цей закон пафосно презентували як євроінтеграційний. Але! Під красивою назвою і хорошою ідеєю як завжди ховалися норми, які не мають нічого спільного з євроінтеграцією і захистом підприємництва. Співвласник компанії “Нова пошта” Володимир Поперешнюк вважає прийняття закону про поштовий зв’язок ударом по галузі.

Читати далі

Іран визнав постачання безпілотників до росії

Міністр закордонних справ Ірана заявив, що Іран постачав безпілотники до росії, але зробив це ще до початку вторгнення росії в Україну. «Якщо з’ясується, що росія використала іранські безпілотники у війні в Україні, ми не залишимося байдужими до цього питання», – запевнив він.

Читати далі

Дерусифікація: Одесити проголосували за демонтаж пам’ятника Катерині ІІ

Одесити змогли проголосувати за один із 7 варіантів відповідей. Наступний крок – винесення питання на найближчу сесію Одеської міської ради, яка має повноваження прийняти остаточне рішення щодо долі пам’ятника.

Читати далі

10 хороших новин 04.11.2022

У Владивостоку намічається “бесмисленний і беспощадний” бунт проти мобілізації, принаймні так вважає феесбе. По місту розставляють рамки і натикують камери. А чому феесбе так сполошилася? Бо у Владивостоку живе багато етнічних українців.

Читати далі

Санкції на часі. 05.11.2022

Військова допомога Україні перейшла на черговий рівень. США, Нідерланди, Чехія планують модернізувати до максимуму і поставити нам десятки танків. Невдовзі так буде і з літаками, і з бронетехнікою сучасних західних зразків.

Читати далі