У Ватикані дуже хороші бібліотечні зібрання

Папа своїм патяканням наштовхнув на думку, що Раскольніков – ідеально правдивий прототип «героїв СВО». Буча, Ізюм, Ірпінь, ну чиста достоєвщина…

Читати далі

Отримали всі ліцензії, бронемашини з Британії скоро будуть в ЗСУ – Порошенко (фото, відео)

Порошенко повідомив, що партія з 6 бронемашин, які були куплені у Великій Британії, скоро буде в ЗСУ. Для цього отримані всі необхідні ліцензії. За наступні 8 машин внесений авансовий платіж, триває оформлення документів.

Читати далі

Порошенко відправляє черговий вантаж на Південний фронт (фото, відео)

Артилеристам, десантникам та бійцям ТрО відправляють вантажівки DAF, маніпулятори для завантаження снарядів, генератори, буржуйки, медичне спорядження для швидкої допомоги. «Південь вирішує зараз долю України. Нам треба відбити Херсон, нам треба забезпечити наступ для того, щоб звільнити українців», – наголошує п’ятий Президент.

Читати далі

Проти срачів між своїми

В епоху загальнодоступності соцмереж булінг незгодних може набути глобального масштабу. Але є давній принцип, як потрібно вирішувати суперечки між своїми. Так чинять мудрі люди, а не обізяни.

Читати далі

Конвейер «Великобритания-Польша-ВСУ» работает!

Один из нескольких десятков грузовиков DAF, которые мы с вами купили, обслужили и передали в войска. Бдит небо. Сейчас идет процесс накопления очередных машин, скоро едем передавать. Петр Порошенко реально удваивает каждый ваш взнос.

Читати далі

10 хороших новин 06.11.2022

Гімнаст Ігор Радівілов із Маріуполя здобув для України першу медаль на Чемпіонаті світу. Навесні окупанти вбили у Маріку його бабусю і дідуся. Він все одно не припиняв тренуватися.

Читати далі

Санкції на часі. 07.11.2022

Наступного тижня буде представлений пакет фінансової допомоги Україні на 2023 рік. Загальна сума допомоги становитиме 18 млрд євро. Співставну суму планують виділити і США. Разом ця допомога покликана забезпечити основні потреби України у наступному році, і ляже в основу дохідної частини бюджету.

Читати далі