Поговоримо про енергетику (фото, інфографіка)

Про те, “як воно працює”, та чого хоче агресор і що саме він робить, і що нам з цим робити. Чому просять економити? Чи зможе агресор обвалити мережу?

Читати далі

Пригожин становится безгранично токсичным и вредоносным

Последние время многие говорят о том, что Евгений Пригожин значительно повысил свою медийность и не сходит с вершины информационной волны. Кто-то ему даже пророчит политические профиты. Но на самом деле всё не так просто…

Читати далі

Лавра має бути українською! (відео)

На території Києво-Печерської Лаври у 262-й день повномасштабного російського вторгнення моляться за росію. Назвіть хоч одну причину, через яку у Києво-Печерській Лаврі досі сидять московські попи. Боїмося помсти Москви? А за що була помста 24 лютого? Не хочемо провокувати? Смішно. Якийсь договорняк? Лавра – це символ, він не має ціни.

Читати далі

Ви безпосередньо рятуєте життя! (відео)

Пряме влучання важкої міни в капот машини – це страшно. Але весь екіпаж цілий. Усі живі. Подряпини, легкі контузії, нічого страшного. Це ви врятували їхні життя. А броньовик ми заберемо до Києва на рембазу і самі його повністю відновимо.

Читати далі

Санкції на часі. 13.11.2022

Всі сценарії «миру», що зараз у тренді, не враховують одного: вони не означають припинення війни. Тільки звільнення всієї території України в кордонах 1991 року, щоб усі зрозуміли, що цивілізація не дозволить переглядати кордони силою.

Читати далі

Понищений, але вільний Херсон (відео)

Вони чекали, і все від самого в‘їзду до центру міста про це кричить. Вони чекали свої ЗСУ, і тепер це їх свято, ні, не так, тепер це наше спільне свято, бо всі, хто дожив до цього дня, всі дочекались…

Читати далі