Литва справится, и мы однажды тоже (видео)

Министерство внутренних дел Литвы сняло видео с вертолета, как большую группу беженцев из Ирака по территории Беларуси к границе сопровождают беларусские пограничники (предположительно – но кто же еще это мог быть?) 😉 С начала года в Литву уже постучалось почти 4 000 беженцев, и Литва прогнозирует их еще в количестве 10 000 человек, в основном из Ирака. Какой предприимчивый усатый таракан, да? Прямо как наши зеленые кузнечики – было бы ядерное оружие, так шантажировали бы мир. Я искренне верю в бумеранг. Причем не на “авось”, а тот, которому помогли полететь обратно.

Читати далі

А в Україні тільки й розмов, що про осінь…

Не знаю чому, всі чекають осені як манни небесної. Як часу, коли щось зміниться. Коли все зміниться? Все частіше ловлю себе на аналогіях з минулого. Якесь постійне дежавю, коли ти пригадуєш, що це вже було, в останню каденцію Кучми, перед помаранчевим Майданом. Тоді існувала якась непереборна, нічим ззовні не підкріплена впевненість, що Президента у країні немає. От зараз воно те саме, один в один. Дивишся на «групу таваріщєй» і розумієш, що ти більше не глядач у їхній п’єсі абсурду. І якщо раптом хтось захоче забити двері у цьому театрі, поховавши всю трупу всередині, то я навіть сперечатися не буду чи апелювати до гуманізму.

Читати далі

Пам’яті Євгена Марчука

Україна втратила дуже гідну і достойну людину, видатного державника Євгена Марчука. Разом з Євгеном Кириловичем від нас пішли його великий досвід, його мудрість і його надзвичайно сильне почуття обов’язку. Історики ще напишуть про шляхи, якими він прийшов до найголовнішого вибору свого життя. Але на самому початку Незалежності він зробив його чітко, однозначно і без жодного сумніву. Генерал Марчук став на службу своєму народу і державі. І залишився вірним їм до останнього подиху. Низький уклін і вічна пам’ять Євгену Марчуку за його службу Україні. Щирі співчуття дружині пана Євгена Ларисі Івшиній, всім рідним і близьким…

Читати далі

Секрети про Іловайськ

Генеральний прокурор Венедиктова заявила, що Генеральна прокуратура розсекретить всі матеріали, що стосуються битви під Іловайськом у серпні 2014 р. Про це пані генпрокурор заявила під час зустрічі з родичами загиблих і пропалих без вісті учасників Іловайської битви. Без перебільшення, це грандіозний намір! Ба більше, я вже мрію прочитати розсекреченні дані!!! Я сподіваюся, сильно сподіваюся, що це станеться. Бо інакше це буде черговий розвод лохів. А я, чорт забирай, хочу правди про Іловайськ. І мені дивно, що тої самої правди все менше хочуть ті, хто си-и-и-ильно її хотів у часи Порошенка. 

Читати далі

«Брати по Зброї»: Досягти мети можна, лише об’єднавшись. Це ми зрозуміли ще на війні

ГО “Res_Publica. Брати по Зброї” оголосила про відкриття прийому до своїх лав шість днів тому. За цей час ми отримали сотні анкет в доповнення до тих сотень людей, які збираються безпосередньо в наших осередках. Вже більше десятка організацій виявили бажання об’єднатися з нами на основі меморандуму про співпрацю. І цей процес теж набирає обертів, бо ми відкриті для однодумців і побратимів. Про що це говорить? Як ми і очікували – нас багато. Братів по зброї, яким не все одно, що відбувається в країні. Ми не помилилися. Багато хто чекав цього моменту. Ми продовжуємо.

Читати далі

Історія з фейковим кредитом через Дію триває

Якщо хтось вирішив, що історія з фейковим кредитом через Дію, який шахраї повісили на киянку Людмилу, щасливо завершився – для того у мене погані новини. Нічого не завершилося. Все знов на початковій точці. Кредит залишається висіти на пані Людмилі. Ви ставте собі Дію, ставте, вона ж он яка гарна. А якщо щось піде не так – які до нас претензії? Ідіть скаржитися в поліцію, в суд, в НБУ, в КМУ, в Спортлото, у Всесвітню Лігу Сексуальних Реформ. Лісом ідіть, інакше кажучи. Ми тут для «швидких перемог», а не для вашого ниття, лузери. Самі винуваті. Віддайте борг – і живіть собі далі. Не заважайте будувати світле цифрове майбутнє.

Читати далі

Погана відмазка, або Чому Чаус не Ейхман

Судячи зі стрічки соцмереж, ерзац-блогери Банкової отримали новий темник. Від заперечення викрадання Чауса у Молдові соцмережами перейшли до героїзації цього вчинку. Мовляв, он ізраїльтяни Ейхмана були викрали, і нічого, всі тільки аплодували. Але одна справа – нацистський покидьок, чиї злочини не мають строку давності, і який переховувався у країні, яка на той час не дуже йшла на співпрацю з демократичним світом. А іншa – підозрюваний у корупції, який втік у дружню до України країну, звідки дуже ймовірною була цивілізована екстрадиція.

Читати далі

Історія Володимира Прохнича – це приклад відчаю, до якого довела влада конкретну людину (відео)

Так, хлопець переступив закон і буде за це відповідати. Але щоб зрозуміти його мотиви, спробуйте на хвилину влізти в його шкіру, подивитися на світ очима того, хто пройшов війну. І тоді якщо не все, то багато що, стане зрозумілим. Якщо пружину постійно накручувати, то вона колись лопне. Справа часу… І так, бойовим орденом «За мужність» хлопця нагородив Президент України Петро Порошенко. За справу нагородив. За те, що Володимир мужньо захищав свою рідну Україну. Хто це розуміє, тому нічого пояснювати не потрібно. А іншим і не поясниш…

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 05.08.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Урядові сили оборони Афганістану за останню добу знищили 274 бойовики руху «Талібан» та 119 поранили. Рух «Талібан» взяв на себе відповідальність за напад на будинок міністра оборони Афганістану 4 серпня, внаслідок якого загинули вісім осіб і ще 20 отримали поранення. 5 серпня літаки ізраїльських ВПС атакували наземні цілі на півдні Лівану. Удари були завдані по укриттях радикальних палестинських груп, які ракетами обстрілюють єврейські поселення.

Читати далі

Доброе утро с Таней Адамс. 5.08.2021

Министр образования и плагиата Шкарлет заявил, что Украина не отстает по показателю размера заработной платы учителей. И ваще МОН работает над тем, чтобы профессия учителя действительно была высокооплачиваемой. И тут скупая слеза умиления скатилась по щеке

Читати далі