27.08.2018. За Порошенка було краще

27 августа 2018 года прошло под знаменем экономики. В этот ничем не особенный день президент Порошенко принял участие в открытии завода «Східний» на Николаевщине. В те не столь ещё далёкие годы власти отлично понимали: когда крепнет частный бизнес – государство тоже не остаётся внакладе. Всего в Украине с 2014-го по конец августа 2018-го открылось более 500 предприятий. И не приходилось издавать безумные циркуляры с требованием к главам ОГА «обеспечить открытие минимум одного завода со штатом минимум 500 человек». С нетерпением ждём, когда решениями СНБО начнут регулировать погоду или курс золота на международном рынке. А с них станется.

Читати далі

Як бачать 30 років Незалежності президенти. Розповідає Віктор Ющенко

Напередодні 30-ї річниці Незалежності “Українська правда” вирішила звернутися до президентів щодо їхнього бачення прожитих державою років. Запитання УП надіслала усім президентам у письмовому вигляді. Винятком став лише Віктор Янукович, оскільки він був позбавлений звання президента. За станом здоров’я не зміг відповісти Леонід Кравчук, а у діючого президента Володимира Зеленського заявили, що “не будуть брати участь у такому форматі”. В цій частині циклу містяться міркування Віктора Ющенка про національну ідею, його історичну місію та перші 30 років відновленої української державності. 

Читати далі

Як бачать 30 років Незалежності президенти. Розповідає Петро Порошенко

“І через два з половиною роки, на екваторі свого наступника, не вважаю себе вільним від зобов’язань перед країною”, – Петро Порошенко. Напередодні 30-ї річниці Незалежності “Українська правда” вирішила звернутися до президентів щодо їхнього бачення прожитих державою років. Запитання УП надіслала усім президентам у письмовому вигляді. Винятком став лише Віктор Янукович, оскільки він був позбавлений звання президента. За станом здоров’я не зміг відповісти Леонід Кравчук, а у діючого президента Володимира Зеленського заявили, що “не будуть брати участь у такому форматі”. В цій частині циклу на запитання відповідає п’ятий президент України Петро Порошенко.

Читати далі

Відключення споживачів послуг ЖКГ за наявності «заборгованості» – продовження антисоціальної політики Зеленського

25.08.2021 р. міністр фінансів повідомив, що необхідно вносити зміни в закон про держбюджет на 2021 рік і збільшувати статтю фінансування субсидій, оскільки їх не вистачить до кінця поточного року. Про скорочення розміру субсидій та можливу нестачу коштів ми вже повідомляли неодноразово. Відучора в Україні скасовано заборону на відключення населення за борги з комуналки, і комунальні підприємства зможуть відключати українців, які заборгували, від комунальних послуг. Тож якщо Ви вже продали собаку, якою заплатили за газ і світло в минулий місяць, і грошей немає, то у наступний місяць будете сидіти без світла і тепла.

Читати далі

Адвокати Порошенка: Мовчання ОПУ щодо нападу на Порошенка підтверджує версію про політичне замовлення (відео)

«Тітушка», який скоїв напад на Петра Порошенка, не з’явився у Печерський райвідділ поліції попри те, що правоохоронці обіцяли, що сьогодні він прибуде для слідчих дій. Про це повідомила адвокати п’ятого Президента. Вони наголосили, що виконавця цього політичного замовлення переховують, і він фактично стає «Чаусом номер два». «Офіс Президента зберігає мовчання. При тому, що питань до нього виникає з кожним днем дедалі більше. Це ознака того, що насправді відбувається», – резюмував Ілля Новіков.

Читати далі

Скоро рік триває судовий пінг-понг по справі щодо загибелі Ярослава Журавля…

Вчора другий поспіль суддя Печерського суду взяв самовідвід по “справі Журавля”. Хтось сказав їм, що вираз “Тягнути кота за яйця” – це непогана схема роботи суду, коли в якості відповідача – людина, яка займає кабінет Президента України. Як же ж так, Володимире Олександровичу? Вам же ж боятися нема чого? Ви ж навіть законом прикриті на час каденції? Ви і працююча на вас “циркова схема”, впроваджена вами в армії, все одно відповісте за все. І ви ж це відчуваєте, правда? Є така штука – справедливість. Іноді вона приходить повільно і змушує себе чекати. Але все одно настає.

Читати далі

Туреччина виводить своїх військових із Афганістану

Туреччина 25 серпня почала вивозити своїх військових із аеропорту Кабула, де вони допомагали забезпечувати евакуацію. Речник президента Ібрагім Калин повідомив, що вивезення військових займе близько 36 годин. За його словами, «Талібан» попросив про технічну підтримку з боку Туреччини для забезпечення подальшої роботи аеропорту, і ці перемовини “ймовірно, дадуть позитивні результати”. Водночас речник висловив сумнів, що «Талібан» зможе гарантувати безпеку аеропорту.

Читати далі

Президент Зельонкін остаточно пішов в астрал

“Сильна армія – досягнення Зеленського на посаді президента” ©. А скоро цей балаган запише в свої досягнення Хрещення Русі в 988 році та повернення в казну 40 мільярдів грн банди януковича. Головне, щоб дебіли не згадували обіцянки 4000 доларів зарплат учителям, кінець епохи бідності, 10 мільйонів високоточних лабораторних тестів обіцяних у ролику від 20 березня 2020 року. “Обіцяй сьогодні, обіцяй золоті гори, обіцяй, що виконаєш завтра. Завтра всі забудуть – завтра ще пообіцяєш”.

Читати далі

Нас лякати – марнувати час

Інцидент з нападом на п’ятого Президента України Петра Порошенка потребує окремого розбору і аналізу. Хоча б тому, що всі «ниточки» ведуть безпосередньо до діючої влади. І розглядати це варто як перехід до активних протиправних дій проти опонентів. Тому що межа відчуття безкарності вже пройдена. І далі можна очікувати будь-якої форми «активного впливу». Приклад результатів поєднання безкарності й абсолютної влади (що ми вже маємо) ми бачимо кожен день у росії та Білорусі.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 27.08.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Терористичне угруповання «Ісламська держава» скоїло низку екстремістських актів у місті Кабул та поблизу аеропорту, через що загинуло понад 103 людини і 158 було поранено. Серед загиблих – 13 американських військовослужбовців, ще 18 було поранено. Президент США Дж. Байден наказав Пентагону розробити оперативні плани щодо нанесення ударів по ключових об’єктах та керівництву терористичного угруповання ІДІЛ.

Читати далі

Доброе утро с Таней Адамс. 27.08.2021

Времена идут, а Ильф и Петров по-прежнему актуальны. Мы все еще строим Нью-Васюки… Только эти ударники соцсоревнований забыли еще одну прекрасную цитату: «Год-два, а потом ваши рыжие кудри примелькаются и вас начнут просто бить»…

Читати далі

Про Марш і не тільки. Погляд із колони (фото, відео)

Марш відбувся. Свято відбулося. Але Марш Захисників України – це нагадування. Нагадування ворогові, що сила опору України, значно більша, ніж штатний склад Армії, і всі ці люди увіллються в неї в будь-який момент. Нагадування країні про те, що йде війна, і хтось досі кожен день ризикує на «лінії зіткнення», гине і відправляється в шпиталі, щоб інші могли жити і святкувати. Нагадування про те, скільки людей відстояло і відстоює Україну. І застереження від будь-яких спроб поступитися її інтересами. І спроб «заглядати в очі» ворогові будь-яким способом, крім оптики військового призначення. Слава Україні!

Читати далі