ППД – небо

У меня не получается жалеть. Злость есть. Боль есть. Уважение есть. А жалости – нет. Ты там, у себя в долбанном раю, вряд ли хотел, чтобы мы, живые, вас жалели. Я не знаю, как у тебя там, наверху, сложилось. Как прибыл, как встретили, хто командир роты? Не, комбрига твоего мы знаем, про него целую Библию написали, а начштаба у вас Петр, уже две тысячи лет, все в курсе… Мы тут еще как-то держимся, ну а если совсем звиздец, то мы к тебе, все ж свои, и я уж не знаю, сколько ангелов на небе… Но четыре с лишним тысячи из них точно носят пиксель.

Читати далі

Вони ніколи не покарають винних за Іловайськ

На стадіоні Зеленський верещав про винних за Іловайськ. Але за 2 роки винних він не покарав і не збирався. Більш того, винних за Іловайськ він дістав із плісняви і призначив керувати всією армією. 5 серпня сім років тому одне з кримінальних угрупувань України провело сходняк у Дніпропетровській ОДА, на якому постановило вчинити злочин, який призведе до найбільшої трагедії в сучасній Україні. 7 років тому стався найбільший злочин в історії України, вчинений ОПГ Приват і росіянами, з якими у майбутньому Коломойський помириться і обіцятиме, що “через 10 лет кровь будет забыта”, на що і працює зараз вся зелена Mafia State.

Читати далі

Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо

29 серпня – День пам‘яті наших Героїв, Захисників і Захисниць України. Пам’ятати їх Імена. Пам’ятати населені пункти, які вони захищали. Пам’ятати дати їх смерті. Пам’ятати їх посмішки, жарти, їх силу, їх відчай, їх любов і ненависть. Пам’ятати про їх родини, які потребують уваги і підтримки. Пам’ятати, хто вбивав і калічив, шматував країну. Лише завдяки щоденній пам‘яті та шані вони будуть увіковічені назавжди. Завдання кожного з нас – берегти Україну, її здобутки, Незалежність та плекати перемогу! Слава нашим Героям! Вічна пам‘ять полеглим за Україну!

Читати далі

Побудка утренним Орком. 29.08.2021

А тем временем на Банковой в тревожном молчании судорожно продолжались поиски яиц, ведь надо как-то реагировать на обстрелы Авдеевки этой… ну, как её… ну, Той Стороной. И надо что-то делать по этому поводу. То ли песню спеть с «Кварталом», то ли обыск у Порошенко учинить, но что-то делать надо — а что, непонятно…

Читати далі