Він увійшов у підручники армій світу

Сьогодні день народження генерала Віктора Назарова. Начальника штабу АТО у 2014-2015 рр. Насправді, те, що у 2014 р. Україна змогла вистояти і навіть звільнити третину захоплених Москвою територій Донбасу, – заслуга кількох військових, головними з яких були генерали Назаров і Муженко. Генерал Назаров – досі генерал-майор (від 2008 р.), на відміну від окремих “Іловайських героїв”. Всупереч брехні диванних аналітєгов, у генерала Назарова не було високопосадових покровителів. Коли його почали давити судами, за нього вступитися виявилося нікому. Але ми все пам’ятаємо і не забудемо. Ми пам’ятаємо, де були балачки і самопіар, а де справжній подвиг. З днем народження, генерале Назаров! 

Читати далі

Наш «Тімофєіч», многая літа!

З його ім’ям пов‘язаний початок масштабного реформування ЗСУ у відповідність до стандартів НАТО, членом якого Україна обов‘язково має стати. Оборонні закупівлі, нова система харчування для військовослужбовців, будівництво гуртожитків для контрактників… Дякуємо Вам за бездоганну службу, за те, що не здалися і у найважчий для країни час зробили все можливе, щоб нашою армією пишалася вся Україна. Міцного здоров’я, сил та енергії! З днем народження, пане Генерале!

Читати далі

Белкин куркулятор. 11.02.2021

И снова здравствуйте. Сегодня четверг, снежный четверг середины февраля, и я вам экономических новостей принесла. В этот раз хороших, как обещала. А вчера новостей не было, потому что хорошие найти непросто. Но у меня получилось. Надеюсь, что хорошие новости не закончились. 

Читати далі

Коломойский атакует Минюст США

Юристы Игоря Коломойского и Геннадия Боголюбова начали судиться с США, обвинив их в экспроприации инвестиций граждан Украины в американскую коммерческую недвижимость. Многие посчитали это истерикой, многие думают, что это просто пыль в глаза, чтобы показать, что Беня не сдался, но на самом деле за этим стоит вполне трезвый расчет. Не спешите считать, что Бене вилы, пока не увидите на нем оранжевую робу. В чем схема? Схема в том, чтобы при помощи коррумпированных украинских судов и коррумпированной украинской Генпрокуратуры повлиять на решения американского суда.

Читати далі

Режим Зеленського розпочав атаку на закон про мову

Два законопроєкти, зареєстровані різними групами «слуг народу», передбачають знищення механізму захисту права кожної людини на отримання інформації та послуг українською мовою. Механізму, який уже діє! І вказівки просувати ці проєкти надходять депутатам з найвищих кабінетів на Банковій. Якщо якийсь із цих проєктів ухвалять, порушувати закон про мову можна буде абсолютно безкарно, тобто він перетвориться на порожню декларацію.

Читати далі

Скоро выборы. И вот почему…

Согласно абсолютно всем социологическим исследованиям, в следующий парламент проходят только 4 политсилы: СН, ЕС, ОПЗЖ и БЮТ. И если раньше другие партии были на грани прохода, то сейчас все они безнадёжно отстали. Что же сейчас происходит в этих партиях, и почему скоро выборы. Идём по порядку. Сегодня – о Слуге народа и ОПЗЖ. Завтра расскажу о тактике и шансах «Европейской Солидарности», БЮТ и более мелких партий.

Читати далі

Лютые новости – 10.02.2021

Невиноватая я – “русский мир” сам пришел. В Харькове снова судили Штепу. Скоро уже семь лет будет, как судят. Пятый состав суда меняется. Штепа заявила ходатайство о вызове в суд 50 свидетелей защиты, в том числе экс-главы Донецкой ОГА Сергея Таруты, бывшего и. о. главы Администрации президента Сергей Пашинского, экс-главы СБУ Валентина Наливайченко, экс-премьер-министра Арсения Яценюка и пятого президента Украины Петра Порошенко. Не хватает Гиркина, Обамы, Байдена, Папы Франциска и спиритической доски, чтобы провести сеанс с Моторолой, Гиви и Захарченко.

Читати далі

Українські моряки отримали чергову допомогу від США (фото)

Урочиста церемонія передачі міжнародної технічної допомоги від США відбулася 10 лютого 2021 р. на території Військово-морської бази «Південь» у Практичній гавані в Одесі. Загалом українські військові отримали від партнерів 10 швидкісних катерів, понад 70 надувних човнів та інше супутнє обладнання. У першому півріччі цього року ВМС України отримають ще три патрульних катери від США.

Читати далі

Кабмін заборонив реєструвати і використовувати російську вакцину проти коронавірусу на території України

Кабінет міністрів заборонив реєструвати вакцини або інші медичні імунобіологічні препарати для специфічної профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, розробку та/або виробництво яких здійснено в державі, визнаної Верховною Радою України державою-агресором. Постачання та перевірка вакцин інших виробників регулюються домовленостями, підписаними Україною у рамках механізму COVAX.

Читати далі

ДТЭК – «аварийный» шантажист власти

У нас есть такая “шикарная, частная, суперэффективная” компания под названием ДТЭК. Ее сотрудники всем на полном серьезе доказывают, что они – мегаквалифицированные спецы. В реале же каждую зиму у нас почему-то заканчивается уголь (внезапно). ДТЭК приходит к властям и начинает шантажировать типа “повысьте цены на уголь, иначе наши ТЭСки не дадут электричество”. Вот сейчас происходит именно это. ДТЭК по странным обстоятельства уголь не запасал и теперь не выдает запланированных объемов электроэнергии в сеть.

Читати далі

Андрій Антоненко – політичний в’язень Зеленського (відео)

Справа Шеремета – це барометр ситуації у країні. Як тільки по трьом фігурантам намітиться поворот у сторону людяності та реального правосуддя, це означатиме, що в нашій країні настали зміни. Це означатиме, що Вова, а особливо ті сили, що стоять за Вовою, втратили реальну владу. Суд досі виконує замовлення Зеленського. Більше року людина сидить за ґратами тільки тому, що Зеленський назвав його вбивцею. Сидить тому, що ні правоохоронна, ні судова система не наважуються зіпсувати настрій Вові, тицьнувши носом у Вовине лайно.

Читати далі