Лютые новости – 22.02.2021

Удивительная ситуация складывается. Голосовавших за Зеленского и за “Слуг народа” было хоть отбавляй, а желающих привиться вакциной, которую завозят Слуги, нет. Все хотят Pfizer. Ребята, Pfizer вы про(кака)ли в 2019 году на выборах Президента. Сначала они распродали госрезерв и разворовали ковидный фонд, которого, как сказал Зеленский, не было. Потом заказали китайскую вакцину с неподтвержденной эффективностью по завышенной цене и через прокладку. Теперь завозят такой же фуфломицин, только индийский, с условием неразглашения цены. Но Зеленский – не барыга.

Читати далі

Хронічний фальцет Міноборони (відео)

Людина, яка придумала цю спільну конференцію, зробила величезну помилку. Просто всі ці історії про те, що Таран з Хомчаком ледь не побилися нещодавно, що вони органічно один одного ненавидять до втрати пульсу, і що жоден з них не заслуговує на цю посаду – ця прес-конференція підтвердила все це наочно. І це на фоні загострення на фронті. Мало бути б смішно. Але не смішно взагалі.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 22.02.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Відбулися збройні зіткнення в центрі лівійської столиці Триполі. На міністра внутрішніх справ Лівії скоєно замах. Внаслідок низки вибухів у Кабулі загинуло щонайменше п’ять осіб, двоє – поранені.

Читати далі

Вивчаємо Укази про санкції «проти Медведчука»

Здається, нас круто надурили. Те, що видають за потужну артилерію, насправді, в кращому випадку дешевий фейерверк. Медіагідра, яку нібито знищили першим Указом, легко відродиться зі щупалець, які залишили. Зі 100 фірм, які вказав Медведчук в своїй декларації, Зеленський наклав санкції на 2 фірми! Обидві фірми, на які наклав санкції Зеленський, є резидентами росії. І їм пофіг на ці “санкції”. На жодну з українських компаній, що належать сім’ї Медведчуків, санкції не накладено. Нам кажуть, що двоє терористів із сім’ї Медведчуків фінансують війну, і не роблять нічого, щоб це фінансування хоча б обмежити, не кажучи вже про його унеможливлення. А чи не переписали в кремлі п’єсу з “Буратіно” на “Мальвіну”?

Читати далі