Комусь Москва миліша за Бандеру

Окружний адміністративний суд Києва продовжує продукувати псевдоюридичний спам. У 2019 ця контора вже ухвалювала аналогічне рішення, яке оскаржили в апеляційному суді, і проспект Бандери залишив свою назву. Тепер його змінити може лише Верховний суд. Тому це виключно політична провокація установи, яку треба ліквідувати, поки вона не скасувала Акт проголошення незалежності. Київрада та Український інститут національної пам’яті готують апеляцію стосовно скасування перейменування проспекту Степана Бандери.

Читати далі

Спільники Коломойського

Схоже, досточтімий Коломойський сам йти на дно не збирається і передає вітання всім причетним до “кінця епохи”. В своїй манері щиро розповів, як заплатив Савіку Шустеру за 10 передач 2 мільйони доларів. По $200 000 за передачу. За такі гроші колективний Шустер розганяв для вас пропаганду про “зарабатывание на войне”, “унижение людей” та іншу маячню про “піввареника”, шановні українці.

Читати далі

Зеленський продовжує «шукати механізми» підвищення престижності праці освітян

9 лютого під час форуму «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрямки» Володимир Зеленський заявив, що влада буде й «надалі шукати механізми та кошти для того, щоб освітяни відчули престиж своєї професії не просто на словах, а щоб молодь хотіла йти працювати у закладах освіти». Але нічого шукати не потрібно. Механізм, який передбачає реальне підвищення престижності праці освітян і зростання їх доходів, давно вже впроваджений. На ділі саме за Зеленського було призупинено виконання норм ухваленого за часів Петра Порошенка закону «Про освіту» в частині підвищення заробітних плат освітян.

Читати далі

Озлобленный хорёк в бронежилете

Кто-то изо всех сил пытается слепить из Зеленского своего для армии, эдакого царя Леонида. Типа Фермопилы, стена щитов и пресловутое «Мы будем драться в тени». Вот только зачем? Слепому же видно, чуждо для него это всё. И он чужд войне, армии, парням, многие из которых воюют с самого начала. То есть дерутся с московитами ещё с тех волн мобилизации, от которых Зеленский фактически уклонился. И это знает каждый. Но все же пиарщики Банковой неустанно пытаются слепить из Зеленского Анику-воина, но всё равно получается сплошное черти шо!

Читати далі

Вимагаємо припинити відведення військ та скасувати заборону на вогонь у відповідь – Михайло Забродський

«”Європейська Солідарність” вимагає від влади вжити негайних заходів зі зміцнення обороноздатності: переглянути скандальні розпорядження Міноборони про штрафи, в тому числі за вогонь у відповідь на російські провокації; припинити навіть обговорення подальшого відведення військ у бік, протилежний кордону з Росією. Спроба умиротворення агресора, зазирання в очі Путіна в пошуках миру провалилися.  Два роки довели фейковість і аморальність передвиборчих заяв кандидатів-демагогів,  що війна, мовляв, триває тому, що на ній хтось заробляє. Війна триває тому, що так хоче Путін. Сподіваємось, це вже зрозуміло для всіх», – говорить Забродський.

Читати далі

PROстыми словами – 12.02.2021

Художник Карло Боссоли изобразил, по его словам, древнюю татарскую столицу Крыма и вид из большого внутреннего двора ханского дворца в 1857 г. “С правой стороны картины нарисованы большая мечеть и ханские могилы, с левой — ханский дворец. В самом центре видны входные ворота, а дальше — городские постройки, взбирающиеся на склоны по извилистым ступенчатым улочкам. Художник написал, что большую часть населения составляют татары, а всего в городе проживает больше 12 тысяч человек”. Вопрос: с какого перепуга Крым “всегда был российским”? 

Читати далі

Канали Медведчука зіграли ключову роль у поширенні брудних технологій проти Президента Порошенка

Творці технології «Порошенко і Медведчук – партнери» вважають, що люди зовсім не мають пам’яті, а ефіри на медведчуківських каналах ніхто не згадає. Тому їм здається, що можна поширювати брехню в режимі нон-стоп. Насправді, ситуація кардинально інша. Якби були якісь домовленості П. Порошенка і лідера проросійської партії В.Медведчука, то при Порошенку не було б реалізовано кроків, смертельних для Росії. Якщо вакханалія і кілерство щодо тодішньої влади називається «лояльністю», то як виглядає нелояльність?

Читати далі

Підготовка до держзради: Офіс генпрокурора розповів про справи Козака і Медведчука

Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує дві справи щодо народних депутатів Віктора Медведчука та Тараса Козака. Зокрема, підготовку до державної зради та легалізацію злочинних доходів. Про це йдеться у відповіді Офісу генпрокурора на запит РБК-Україна.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 11.02.2021

Збройні сили Туреччини проводять операцію «Орлиний кіготь-2» на півночі Іраку. У Малі колона миротворчого контингенту ООН MINUSMA потрапила в засідку. Армія Центральноафриканської Республіки взяла під повний контроль місто Бамбарі. Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України.

Читати далі

Відновлення мізків після зеленого зомбування триває

Не минуло і двох років зі зміни влади, а Європейська Солідарність – вже лідер серед партій за електоральними симпатіями. Це показує, що люди поволі прозрівають і розуміють, хто що робить і робив насправді. Коли лідер чітко викристалізувався, патріотичним і проєвропейським громадянам варто задуматись над посиленням позицій такого лідера. А самому лідеру зробити все, щоб не відштовхувати, а залучати таких громадян.

Читати далі

Про газ, Нафтогаз, «Программу 2020» и реформы в новом политическом сезоне

На этот сезон у власти целей много. Но основные, как всегда – НАБУ-САП (контроль над правоохранительной системой) и Нафтогаз (там $$$). Фирташа у нас винить почему-то не хотят, коррупцию искоренять почему-то не хотят, легче же просто в очередной раз обвинить Нафтогаз (это модно, стильно, молодежно) и попытаться уволить его руководство за невыполнение программы Кабмина, которую сам же Кабмин и помешал выполнить. Тем более что МВФ денег не дал, а Фирташ, судя по всему, деньги дает. Увидите вопли про «Программу 2020» в 2021 году, когда НАК Нафтогаз дает самую низкую цену на газ, стреляйте на звук.

Читати далі