Антимайданівці у владі зводять рахунки

Системне переслідування учасників Революції Гідності, ветеранів, волонтерів та проукраїнської опозиції продовжується. Вчора у Львові до сотника 5-ї сотні Самооборони Майдану, ветерана російсько-української війни, Ігоря Солонинка з обшуком прийшли працівники ДБР. Вдумайтеся тільки, Ігорю інкримінують побиття “беркутівця” під час Революції Гідності! Тому не тіште себе ілюзіям – ніяким державником і патріотом Зеленський не став і ставати не збирається. Нагадаємо, що у суботу о 12:00 відбудеться акція проти політичних репресій. У Зеленського є ще час позвільняти портновську нечисть зі свого офісу, ДБР та ОГПУ. До зустрічі.

Читати далі

Олігархи встановили диктатуру

Раніше міністрів призначала Верховна Рада, тобто сукупність представників народу, обраних народом у вищій законодавчий орган. Тепер Кабмін має право призначати тимчасово виконуючих обов’язки міністрів на невизначений термін з наданням їм усіх міністерських повноважень. Хто ж буде міністрами тепер? Враховуючи те, як старанно Офіс президента обслуговує всіх топових українських олігархів, очевидно, хоч за ритуального схвалення ВР, хоч без нього міністрами будуть ставити осіб, яких погодять між собою топ-олігархи, вхожі до Офісу президента. По факту відучора в Україні остаточно оформлено диктатуру олігархів. З чим щиро вітаю всіх, хто обрав Зеленського у президенти 2 роки тому.

Читати далі

Мы – не экстремисты, но…

Я честнейшим образом продолжаю бороться. За возможность считать суд органом правосудия. За возможность считать полицию органом защиты правопорядка. За возможность воспринимать горисполком как орган местного самоуправления. Но они последовательно делают все от них зависящее, чтобы меня переубедить. Уверен, что многие уже прекратили подобные попытки. И вполне обоснованно считают всех перечисленных ОПГ. У меня в этой связи только один вопрос. Они понимают, что если у них наконец получится нас убедить более-менее всех, то результат будет совершенно однозначный? 

Читати далі

Як можна бути в опозиції до протоплазми?!

Під час правління Петра Порошенка на думку не спадало, що я могла б стати кращим Міністром оборони, ніж Степан Тимофійович. Чи могла б порулити Міністерством охорони здоров’я ефективніше за Уляну. Чи виступити з трибуни ООН переконливіше за Петра Олексійовича. Ну це ж дикість, правда? А тепер такі думки виникають. Можна бути в опозиції до влади з ідеологічних причин. Можна критикувати владу за неправильну тактику чи стратегію. Щоб з цими дискутувати, потрібно якось опуститися на їхній рівень. Ви зможете? Бо я не уявляю, як це технічно можливо.  

Читати далі

Генерал Олександр Удовиченко. Представник розвідки УНР у Франції

Генерал-полковник Армії УНР Олександр Удовиченко по праву входить до військової еліти Української революції 1917–1921 років. Він зажив слави вмілого й відважного командира. Водночас маловідомими залишаються сторінки його життя, пов’язані з діяльністю уенерівської спецслужби. Розсекречені документи із Галузевого державного архіву Служби зовнішньої розвідки України дещо проливають світло на ті події.

Читати далі

Режим боїться кожного з них

Вже завтра, 25 лютого, о 10:00, в Галицькому районному суді міста Львова продовжиться розгляд по суті справи про потерпілого президента та двох захисниць держави. Софія і Маруся особливо небезпечні для президента Зеленського тим, що мають певну популярність серед українців і не бояться попереджати Володимира Олександровича про ризики та наслідки хамства до захисників України. Ми переконані, що політичні репресії теперішньої влади – це вирок самому Зеленському. Нам дуже потрібна Ваша присутність та підтримка. Приходьте!

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 24.02.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Сирійські бойовики забороняють мирним жителям залишати територію Ідлібської зони деескалації. Збройні сили Туреччини продовжують атакувати об’єкти «Робітничої партії Курдистану». Військову місію Німеччини в Афганістані буде продовжено.

Читати далі

Новости из США. 22-23 февраля 2021 года

В понедельник у Белого Дома прошла памятная церемония и минута молчания в память о пятистах тысячах американцев, жизнь которых унесла пандемия коронавируса. В церемонии приняли участие Джо Байден и Камала Харрис с супругами. Байден выступил с речью, в которой выразил глубокое сочувствие всем, кто потерял близких людей

Читати далі