Людина, яка пішла на війну зі США

Ігор Валерійович Коломойський настільки прєісполнілся, що подав позов уже не просто в Баришівський суд, а прямо в США подав позов проти США. Сума позову – 23 мільйони доларів. Але Коломойський на цю війну покликав з собою дуже багато людей. Які не в курсі, що вони на війні зі США. Покликав усіх корумпованих суддів, всіх своїх лівих партнерів, всі громади, бізнеси. І навіть жінки та свекрухи, на яких ці бізнеси переписані, – тепер частина всієї тієї злочинної групи, яка оголосила війну Америці.

Читати далі

П’ятий президент Петро Порошенко в гостях у Світлани Орловської на Прямому 10.02.2021 (відео)

Законодавча ініціатива «Європейської Солідарності» щодо відповідальності за співпрацю з країною-агресором стосується й одного з лідерів проросійської партії ОПЗЖ Віктора Медведчука. Про це заявив в ефірі телеканалу «Прямий» Петро Порошенко. «Медведчук – точно колаборант. Змістовна частина колаборації полягає в чому? Публічні заклики, спрямовані на підтримку чи співробітництво з державою-агресором або з окупаційною владою. Заклики, щоб ми вели переговори з терористами, заклики виведення Росії із політичної відповідальності за агресію проти України, які неодноразово робили представники ОПЗЖ. Це 100% ознака колаборації», – говорить Порошенко.

Читати далі

Лицемірство чи еволюція?

Там, кажуть, Кравчук яструба включив і заявив, що “прєкратіть стрєлять” не спрацювало і треба “начінать стрєлять”? З усіх злодіїв дурні – найнебезпечніші: вони одночасно крадуть у нас час і настрій. Навіщо потрібно було мотати кола 2 роки для того, щоб повернутися до позиції, яку завжди відстоював Порошенко? Ціна величі – відповідальність. Копіювання оригіналу жалюгідною підробкою – втрата часу. Ілюзія “збитого льотчика” – маневр для набору нової висоти.

Читати далі

Верховний Суд поки що не відкрив провадження за двома позовами щодо санкцій до телеканалів

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду відмовив у відкритті провадження за однією позовною заявою про визнання протиправним і скасування указу Президента щодо введення рішення РНБО про санкції проти трьох телеканалів, а за другим подібним позовом встановив для позивача десятиденний строк для усунення недоліків. Про це повідомляє пресслужба ВСУ.

Читати далі

Як би опиралися фіни з 85% прокремлівських медіа у 1940-му?

По яких би нон-стоп крутили, що Маннергейм – крадій, шоколадний барига і обкрадає армію?.. Ми таки сильно недооцінюємо вплив пропаганди і сучасні методи її поширення. Недооцінюємо, наскільки вона розкладає волю до опору, паралізує волю народу, руйнує державу. На заході почали це усвідомлювати лише після штурму Капітолію. І мене насправді сильно дивує, як в таких умовах Порох зумів організувати настільки ефективний опір. 

Читати далі

Белкин куркулятор. 09.02.2021

И снова здравствуйте. Я вам тут экономик всяких принесла. В Англии в это время чай пьют, а у нас вот – новости читают. Позитивных новостей попытаюсь нашкрябать завтра. 

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 09.02.2021

Посол РФ в Ірані заявив про провал спроб організувати тристоронню зустріч на вищому рівні між Іраном, Туреччиною та РФ щодо ситуації в Сирії. Внаслідок терористичних атак на півночі Нігерії загинули 19 мирних жителів. Бойовики «Робочої партії Курдистану» підірвали міст через річку Санджур. Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України.

Читати далі

Брифінг Петра Порошенка щодо боротьби з російською пропагандою та колабораціонізмом (відео)

«Ми звертаємося до влади: якщо ви зробили перший крок, потрібно робити і подальші. Тому наша команда сьогодні презентує законопроекти, які допоможуть вирішити ті загрози, які залишилися перед Україною. Це — законопроекти про кримінальну відповідальність за колаборацію і про боротьбу з російською пропагандою, а також постанова про припинення політичних переслідувань волонтерів та захисників України. Беззмістовно закривати три канали і будувати паркан, якщо у ньому залишити хвіртку, щоб такі телеканали як НАШ та інші із російськими наративами продовжували брехати про Україну» – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 10.02.2021

Ну шо? Кто там зиму включить? Норм пошло? Сегодня видела папочку, который заливисто хохоча взял своего пуцвирка и воткнул мордой вниз в сугроб. В грязищу так не воткнёшь… Доброго утра!

Читати далі