Солодкі байки про «центризм»

В Україні якось розвелося до біса «центристів». У нас зараз правляча партія заявляє, що їхня ідеологія – «центризм». Її вона протиставляє нам, порохоботам. А щойно гаспадін Мураєв обдарували нас милістю висловити невдоволення присутністю в ОПЗЖ Віктора Медведчука, через його тісні зв’язки з Путіним, бо це відштовхує виборців. Замість того Мураєв запропонував… правильно, «центризм». Доречне питання, «центризм» за Зеленським-Подоляком і «центризм» за Мураєвим – то якісь різні «центризми»? Відповідь – один і той самий. Те саме яйце, тільки в профіль. Бо в реальності «центризм» в Україні – це перепустка у «русскій мір».

Читати далі

З’їзд партії ЄвроСолідарність офіційно висунув кандидатом у народні депутати Юлію Кузьменко (фото, відео)

Партія «Європейська Солідарність» висунула відому волонтерку, дитячого кардіохірурга, кандидата медичних наук Юлію Кузьменко кандидатом на довиборах у Верховну Раду в окрузі №50 на Донеччині. Таке рішення ухвалив з’їзд партії у відповідь на численні звернення ветеранських та волонтерських громадських організацій. «Добре розуміючи, що саме зараз необхідно виступити єдиним фронтом не тільки політикам. а й волонтерським та іншим громадянським організаціям, я прийняла рішення балотуватися до Верховної Ради», – зазначила у своєму онлайн-зверненні Юлія Кузьменко, яка перебуває під домашнім арештом.

Читати далі

Виступ Петра Порошенка на погоджувальній раді депутатських фракцій і груп 15.02.2021 р. (відео)

«Президент інформував суспільство про 200 днів тиші, створюючи міраж близького миру. Зараз влада визнала, що перемир’я — це фікція. Насправді, триває війна, гинуть наші воїни. Ми вимагаємо повернути підрозділи на позиції, на яких вони були до відведення протягом року. Так само повернути на лінію зіткнення контрснайперські підрозділи, які злочинно були відведені. Сьогодні наші воїни гинуть від снайперського вогню. Ми вимагаємо забезпечити їх так, як це було два роки тому, необхідною зброєю і набоями. Наша політична сила готова виступати єдиним фронтом з владою у питаннях захисту країни», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Верочка. Шах и мат, Милованов!

Объединенные Арабские Эмираты, воскресенье, полдень. Сухая жара окутывает затянутого в костюм президента Украины, одиноко развалившегося на роскошном, но неудобном стуле в приемной арабского наследного принца. Владимир нервничает, постоянно поправляет узел галстука, потеет. В маленьких глазах президента ожидание привычно смешивается с попытками не потерять нить мысли. В комнате тихо, и застоявшийся воздух лениво перемешивает запахи прекрасного чая, мерзкого кофе и об(кака)вшегося за кредиты МВФ Милованова. Аккуратно открывается двустворчатая дверь, и в комнату проскальзывает Верочка…

Читати далі