Аварія на Запорізькій ТЕС: Енергодар лишився без світла та водопостачання (відео)

Сьогодні, близько 19:27, весь Енергодар а також сусідні населені пункти залишились без електропостачання. За попередньою інформацією, до цього призвела аварія на ЗаТЕС ДТЕК. Що саме стало причиною аварії, на даний час ЗаТЕС офіційної інформації все ще не надала. Та за пів години електропостачання в місті почало частково поновлюватися. Медико-санітарна частина працює в штатному режимі, пацієнти забезпечені всім необхідним. В штатному режимі працює і Запорізька АЕС.

Читати далі

Венедиктова прозрела

Венедиктова доела наконец все материалы дела относительно Байдена-Порошенко. Даже заявление Деркача схомячила. И за неимением одного большого ничего в НАБУ дело закрыли. А закрываться дела стали волшебным образом, как только замаячила на горизонте весьма вероятная и ощутимая пендюлина очень конкретным лицам в нашем государстве. Сразу дошло, без вариантов. Ну хоть так.

Читати далі

PROстыми словами – 03.02.2021

У Ирана есть три подводные лодки российского производства. И все три сломались. Что стало причиной их выхода из строя – пока не ясно. Но так ломаться, оптом, надо еще постараться. Американцы, заявившие об этом инциденте, вряд ли удивляются.

Читати далі

Петро Порошенко привітав Митрополита Епіфанія з Днем народження та річницею Інтронізації (фото)

«Я дуже щасливий, що не втілилися в життя очікування недоброзичливців, що після створення нашої Церкви вона буде мати внутрішні чвари, непорозуміння, атаки, нерозуміння людей. Під вашим мудрим керівництвом всього цього вдалося уникнути. Вірні нашої Церкви лише тішаться, бо це не просто створення нової Церкви. Це об’єднання всіх православних церков України. І всі ієрархи, і всі вірні під вашим мудрим керівництвом відчувають батьківську турботу», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Олександр Турчинов в ефірі програми «Ехо України» телеканалу «Прямий» 02.02.2021 (відео)

Жарти Зеленського та “Кварталу-95” у 2014 свідчать про відсутність відчуття своєї відповідальності за власну країну. “Я хочу нагадати пану Зеленському, що Революцію Гідності і те, що відбулося на Майдані, підтримало все цивілізоване людство, всі цивілізовані країни та їх уряди підтримали нас: і під час нашої боротьби, і після перемоги. А що стосується подій біля Капітолію Сполучених Штатів, то весь цивілізований світ засудив ці події”, – зазначив Олександр Турчинов.

Читати далі

Брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова щодо застосування санкцій до деяких телеканалів (відео)

РНБО України 2 лютого цього року ухвалила рішення про застосування санкцій до деяких юридичних осіб та фізичної особи строком на п’ять років. Президент Зеленський Указом від 02.02.2021 р. увів у дію це рішення РНБО України. Пропозиції щодо застосування санкцій внесені Верховною Радою України (Постанова Верховної Ради України від 4 жовтня 2018 року № 2589–VIII) та СБУ. Голова СБУ Іван Баканов назвав рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти телеканалів 112, NewsOne та ZIK послідовним кроком української влади у боротьбі з російською гібридною агресією.

Читати далі

Ми ставимо питання про притягнення до відповідальності Деркача і Дубінського – адвокати Петра Порошенка (відео)

Влада Зеленського зобов’язана не просто закривати фейкові справи проти Байдена і Порошенка, а й притягнути до відповідальності осіб, які ведуть підривну діяльність на користь Росії і руйнують стратегічні стосунки України та США, зокрема народних депутатів Деркача і Дубінського. Про це під час прес-конференції в агентстві Інтерфакс заявили адвокати п’ятого Президента Порошенка. Вони повідомили, що кримінальні провадження, які були відкриті 22 січня 2021 року за рішенням Печерського суду проти Байдена і Порошенка, терміново закрили.

Читати далі

Що порадив би Степан Андрійович Володимиру Олександровичу…

Якщо серйозно, то це все дуже серйозно. Ми повинні бути готові до серйозної протидії Росії, і арешт Навального нам сильно не допоможе. Ми повинні вимагати негайного очищення влади. Ми повинні вимагати призначення фахового Уряду, об’єднання проєвропейських сил в парламенті та суспільстві. Інакше навіть правильні, але різкі та непродумані дії можуть призвести до фатальних наслідків для держави. Досить дворічних експериментів. Влада повинна вести за собою націю, а не щоб нація тягнула за собою і на собі владу.

Читати далі