СБУ викрила мережу українських Telegram-каналів, які працювали на спецслужби РФ (інфографіка)

У ході довготривалої спецоперації оперативники СБУ встановили, що агентурна мережа створена так званим 85 Головним центром спеціальної служби Головного управління Генерального Штабу Збройних Сил РФ. До її складу входили мешканці Харкова та Одеси, активісти так званої «руської весни». «Головним менеджером» агентурної мережі є одесит, один із організаторів масових заворушень під час одеського «Антимайдану». Наразі його розшукують правоохоронні органи за кількома статтями Кримінального кодексу України. СБУ вже ідентифікувала 50 замовників, які перерахували кошти за публікацію матеріалів.

Читати далі

Не можна їм це прощати!

ДБР намагається “з’їхати” з постанови суду про реєстрацію в Єдиному Реєстрі та відкриття провадження за фактом залишення без допомоги та загибелі розвідника Ярослава Журавля, до якої привела сума дій і бездіяльності “верховного головнокомандувача” Зеленського. Вони намагаються вимотати батька поїздками і перенесеннями судових засідань. Спроби заплутати і деморалізувати батька Героя очевидні. Ми свого доб’ємося. І вони дадуть відповідь. Не тільки “найвпливовіший”, але і вся його боягузлива вертикаль, винувата в загибелі морських піхотинців. І за приниження армії, яку вони зрадили. Я вас знову кличу під Печерський суд!

Читати далі

І смішно, і сумно… (відео)

Навіть не знаю, що смішніше, сумніше, і що більше характеризує нинішню епоху: останнє інтерв’ю Зеленського, яке демонструє, що ідеологія влади – це інфантилізм, і в якому він порівнює мирний протест на Майдані з держпереворотом і безладом у Капітолії, повторюючи кремлівські наративи. Чи ось цей ролик Разумкова. І це нові обличчя? Як обмільчав парламент і його жителі… Де ваш смак, почуття міри та такту? Де ваша новизна і модерн? Де хоч якийсь зміст?!

Читати далі

Солісту гурту «Песняры» прикордонники заборонили в’їзд в Україну через незаконне відвідування Криму (відео)

У пункті пропуску «Бориспіль» вчора співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Білорусі, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України АР Крим. Чоловік виявився білоруським музикантом, солістом гурту «Песняры». Під час спілкування він підтвердив факт незаконного в’їзду на півострів, куди, з його слів, потрапив літаком через закритий пункт пропуску «Сімферополь». За порушення українського законодавства громадянину Білорусі заборонений в’їзд в нашу країну терміном на 3 роки.

Читати далі

Байден передасть слідчим з України матеріали на олігархів і вимагатиме покарання (відео)

З такою заявою координатор Держдепартаменту у питаннях санкційної політики у 2013-2017 рр., ексдиректор у справах Європи та Євразії у Раді нацбезпеки США Деніел Фрід виступив в етері програми “Студія Захід з Антоном Борковським” на телеканалі Еспресо.TV. Також Деніел Фрід вважає, що новій адміністрації Білого дому варто піти на такий крок, як розміщення в зоні проведення Операції Об’єднаних сил України спеціальної американської дипломатичної місії.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 01.02.2021

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Почему в этот раз должно быть по-другому?».

Читати далі

Провали чинної влади

Підсумки роботи корупційно-імітаційної команди Зеленського за 2020 рік: внутрішня політика, економіка, корупційні скандали, провали у боротьбі з пандемією, тарифна криза.

Читати далі

Побудка с утренней Леной. 01.02.2021

Доброе утро добрым людям. Я вам тут снова новостей под чашечку кофе принесла. Под чай они тоже сгодятся. Но лучше всего наши новости нынче читать под вискарик. Они тогда легче заходят, да…

Читати далі