Всі фейки розсиплються. Думайте!

Співвідношення тих, хто вважає попередню владу кращою за нинішню, змінюється на користь попередньої з кожним провалом у обороні, економіці, енергетиці, боротьбі з коронавірусом. Знаючи повадки нинішньої Банкової та її балакуючих голів, у найближчий час варто очікувати продовження атаки на Порошенка і ЄС – витягування фейків про буцімто співпрацю з Медведчуком. Деякі діячі уже приступили, роблячи своєму патрону ведмежу послугу.

Читати далі

Кінець епохи безвакцин!

На п’ятий день планомірної та спокійної вакцинізації, яка спокійно й планомірно проходить в Україні, міністр Степанов вилетів у Індію за… договорами на вакцину. Що? Як не помітили вакцинації? Вам же це телевізору сказали – з 15 лютого розпочнеться! Чи ви не вірите у те, що Принижень обіцяв? Ви шо – порохоботи, чи шо? А тим часом сьогодні реальна, а не у відосиках в голові у Потерпілера, вакцинація розпочалася у Зімбабве. У тому самому, з якого тут ржали всі. Ну як, посміялись? Насміялись?

Читати далі

Мы привыкаем жить в неконтролируемом бардаке

Когда я смотрю, как Офис Президента мучительно проталкивает своих людей, мне не очень понятно, как они собираются что-то выполнять для МВФ, когда ситуация станет критической. Назначение Витренко показывает все проблемы Офиса Президента очень характерно, воспользуюсь им как примером. История максимально смешная, и я бы даже посмеялся, если бы Офис не был средоточием власти в нашей стране. Изложу вам порядок назначения, как оно все было и текущую ситуацию.

Читати далі

Зеленський будує нову автократію

Все, що його зараз цікавить, – це другий термін. Подивіться, ким він оточив себе в медіапросторі? Такі ж дрібні ображені шнирі, які не цураються нічого – шпарять прямо по методичці з офісу президента і не соромляться. І всі, хто пройшов в депутати, медіамагнати чи ще кудись, хто отримує по 30к зелених у конверті в місяць просто «за любов», будуть стояти до кінця. Тому що після зеленського їх просто не буде. І вони вже працюють на другий термін. А якщо буде другий термін, буде і двадцять років після. Тому важливо вже сьогодні цього не допустити. За будь-яку ціну. 

Читати далі

Ностальгатори за совком страшніші за «синіх китів»

Ми, кому випало пожити і там, і тут, хто здатен порівняти, ми розуміємо, що сучасне розмаїття – далеко не назавжди. І що відкат від сьогоднішнього до вчорашнього може відбутися дуже швидко, не встигнемо озирнутися. Але поряд з нами живе критична маса людей, які не цінують і гноблять те, що мають, і готові це все пустити під ніж заради блажі, порожньої фантазії. Від першого експерименту «хоч посміємося» у 1917 до першого голодомору українців 1921-1922 років минуло п’ять років. За нашими мірками, це одна президентська каденція.

Читати далі

Белкин куркулятор. 19.02.2021

Ну шо. Первая в новом 2021 году миссия МВФ “обкакалась”. Нам об этом сообщил некто Милованов – целый специалист в области микроэкономики и теории игр. Доктор философии, почётный президент Киевской школы экономики, доцент Питтсбургского университета. Заместитель главы Совета Нацбанка Украины. Серьёзный человек. Серьёзные заявления. То есть, мы понимаем, что кредита пока не будет. Какая же реальная ситуация у нас с этими неполученными траншами МВФ?

Читати далі

Беженцы-реваншисты

После закрытия каналов Медведчука и предъявы Шарию у нас Владимир – народный герой. Только я, например, отлично помню, что после победы Зеленского на выборах в Украину из россии (и не только) потянулась вереница беженцев. Тех, которые сбежали из Украины, роняя тапки, в 2014 году. Одиозные политики, друганы Януковича, члены “семьи” поняли, что теперь им уже ничего не угрожает и пришло время реванша.

Читати далі

РНБО впровадила санкції проти Віктора Медведчука і Оксани Марченко за фінансування тероризму (відео, брифінг)

Україна впровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Крім того, під санкції РНБО ще ряд осіб і компаній. Про це на брифінгу заявив секретар РНБО Олексій Данілов за підсумком засідання Ради нацбезпеки у п’ятницю, 19 лютого. Санкції проти Медведчука, Марченко та інших шести громадян запровадять через фінансуванню тероризму, яке в ході розслідування виявила СБУ.

Читати далі

Росія руйнує екосистему Балтійського моря «Північним потоком 2» (мапи)

Втілення Російською Федерацією політичного проєкту «Північний потік 2» не лише загрожує енергетичній безпеці країн Європи, але й несе сумнівні перспективи для підтримання рівноваги в екосистемі Балтійського моря. Росія, зокрема, нехтує технологічними процедурами та екологічними обмеженнями під час добудови гілки «Б» трубопроводу. Йдеться про дотримання суднами забезпечення затвердженого маршруту під час переходу з порту Мукран (Німеччина) до місця проведення робіт у виключній морській економічній зоні Данії.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 19.02.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. На прохання влади Іраку чисельність місії НАТО в країні буде збільшено в 8 разів. Сомалійська національна армія провела антитерористичну операцію в провінції Нижня Шабелле і знищила 20 бойовиків терористичного угруповання «Харакат Аш-Шабаб».

Читати далі