Лютые новости – 13.02.2021

Как известно, суд США отправил в Минюст Украины судебные повестки для Дубинского. Однако в течение почти года ни Минюст Украины, ни украинские суды ничего не сделали. В связи с этим Геннадий Москаль, представляющий интересы гражданина США Алекса Ровта, обратился в американский Минюст с просьбой ввести персональные санкции в отношении министра юстиции Украины Дениса Малюськи. Пока в ОПе и Минюсте ждут “копняка” от США, кучерявый пудель решил воспользоваться моментом и начал распродажу своего автопарка.

Читати далі

А у вас є ваш персональний перелік претензій до Порошенка?

П’ятому президенту постійно викочують величезні списки претензій. Це ж привілей кожного справжнього «активіста», «націоналіста», прихильника СН, Батьківщини, Саакашвілі чи ОПЗЖ. Списки нескінченні (в залежності від фантазії невдоволеного). Списки того, чого Порошенко НЕ зробив чи недоробив. Начисто забуваючи при цьому (сприймаючи як саме собою дане) те, що він ЗРОБИВ. Півшостому таких списків НЕзробленого не викатують. Чому? Та тому що в цьому немає сенсу. Тому що перелік того, що він ЗРОБИВ для України, обмежується математичним терміном “ніфіга”.

Читати далі

Служба зовнішньої розвідки України створила на своєму сайті спеціальну «Дитячу сторінку»

На офіційному сайті Служби зовнішньої розвідки з’явився окремий розділ – “Дитяча сторінка”. Доступний він з кінця 2020 року. На сторінці відповіді про все, що цікавить дітей в цій професії. Фахові розвідники намагатимуться зрозуміло й доступно розповідати про роботу в розвідці, розміщувати якісь завдання, ребуси, тести тощо, що дасть змогу дитині перевірити свої здібності та допоможе розвинути і вдосконалити якості, які у перспективі можуть знадобитися не лише для роботи в розвідці, а й під час опанування інших професій.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 12.02.2021

Збройні сили Туреччини продовжують операцію «Орлиний кіготь-2». Внаслідок терористичного нападу загинуло п’ять працівників Місії ООН в Афганістані. Велика Британія підтримала санкції США щодо М’янми. Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України.

Читати далі

Белкин куркулятор. 13.02.2021

Наше драсти вам в этот снежный субботний день. Вчера не было новостей про экономику по двум причинам: во-первых, я сама эту экономику чуток поднимала, потому что только писать про неё – не гуд; во-вторых, хороших новостей вам не напасёшься… Сорян.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 13.02.2021

Доброе утро. Владимир Александрович посетили Донбасс, красовались в каске и бронежилете, и так напугали сепаратистов, что, по слухам, запущен процесс объединения ДНР с ЛНР и признания их Россией как республики Донбасс.

Читати далі