Мета многоходовочки з «переможного закриття каналів Медведчука»

Згідно останніх соцопитувань, електоральне поле зараз поділене на 3 приблизно рівні частини. ЄС-СН-ОПЗЖ. Або Порошенко-Зеленський-Бойко. Завдання цієї «многоходовочки» одне-єдине: витіснити з цієї тріади Порошенка та ЄС. Розпорошити прозахідні, патріотичні сили звинуваченнями у «співпраці з Медведчуком». Консолідувати прихильників ОПЗЖ на фоні «репресій». Підняти рейтинги СН за рахунок патріотичного електорату на фоні «перемоги над Медведчуком». І звести електоральні змагання до дуже умовної боротьби: СН-ОПЗЖ (колаборанти проти представників москви в Україні).

Читати далі

Петро Порошенко озвучив покроковий план членства України в НАТО (відеозвернення)

«У мене нема питання до Джозефа Байдена, чому Україна й досі не в НАТО. Рішення про прийняття України до ЄС чи НАТО прийматимуть наші партнери, які вже є членами цих міжнародних структур. Але наша готовність увійти у відкриті двері залежить лише від нас самих. Від того, наскільки якісно ми виконаємо власну домашню роботу. Зміна влади у Вашингтоні відкриває для України можливості активізувати власні зусилля із наближення України до НАТО. Байден на цьому шляху точно не буде переставляти ноги Зеленському. З ПДЧ в НАТО ніхто за нами бігати не стане. Лише сама Україна має докласти чималих дипломатичних зусиль, щоб підтвердити цю заявку, зроблену ще у 2008 році, і перепідтверджену нашою командою у 2018», – Петро Порошенко.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 29 січня – 4 лютого 2021 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 29 січня – 4 лютого 2021 р.

Читати далі

Ідея завжди перемагає гроші

Чи зрозумів Зеленський всю потужність державної машини, на чолі якої він стоїть, коли одним розчерком пера на документі зупинив могутню медіа-імперію і змусив занервувати один із кланів: домовиться чи посадить? Таким самим розчерком пера можна зупинити корупцію. Відродити економіку. Прибрати олігархів. Призначити професійних людей. Створити нову Україну. Так, не за день, але якщо нічого не робити – нічого й не відбудеться. Так, для цього треба відсунути єрмаків і зробити ставку на середню ланку. Частина з них зрадить, частина провалиться, але більшість піде за лідером і дасть необхідний країні результат.

Читати далі

Не можна свого виборця шантажувати війною

Серед виборців ОПЗЖ – не всі проросійські ватники та колаборанти. Там є люди, які хочуть стабільності (в якій немає нічого поганого, насправді) та міцного господарника. Не всім потрібні подорожі, свобода, можливість вибору. Не всі можуть у відповідальність. Цей електорат цілком можна розтринькати. Що зараз і робить ОПЗЖ у прямому ефірі. Давай, дядько, лякай ваших виборців “великою провокацією і постійними обстрілами”. Люди все ж розумніші, ніж ви про них думаєте, і прекрасно розуміють, що це ваша відповідь на санкції та заборону телеканалів.

Читати далі

Чергова бульбашка луснула

Прокуратура Нідерландів оприлюднила докладний звіт про причини незакриття Україною повітряного простору влітку 2014 року над Донбасом, тобто тоді, коли загинув Малайзійський Боїнг MH-17. В документі проаналізовано схожі ситуації у всьому світі за останні 30 років. ВD0сновок документу категоричний – Україна не винна, дії Укравіаруху були адекватні ситуації, та підстав притягувати до відповідальності нашу країні нема.

Читати далі

Реалії країни Зе

Епіцентр – Кривий Ріг. Дві залізнично-криворізьких події від Зеленського. Це – результат бездумної політики влади, та, безумовно, відзеркалює катастрофічний стан са%Bої Укрзалізниці, на чому нещодавно наголосив її новий керівник Володимир Жмак.

Читати далі

«Зелена влада» гріється біля пожежі?

Розкручування інфляції для наповнення бюджету за рахунок більших витрат мільйонів українців та фінансове «кидання» експортерів – це і є справжній секрет, який поки що дозволяє нинішній владі виконувати державний бюджет. Тобто «розігрівання» економіки інфляцією, про яке говорить Шмигаль, економіки не запустить, але боляче вдарить по найбідніших верствах населення. Не випадково інфляцією називають ще одним податком – причому найменш справедливим, бо, по суті, він не залежить від доходів, які і без того упали за часів Зеленського.

Читати далі