Наш маленький наполеончик обиделся на Сытника

Зеленский уверен, что НАБУ мешает ЛИЧНО ему (дело против Степанова, дело против Татарова, дело против народных депутатов Слуги Народа). Депутаты СН в личных разговорах прямо говорят, что НАБУ – это “политизированный орган”, который заинтересован сажать только людей, связанных с правящим кланом (я дико с этого ору, но они так и говорят. типа “а почему только НАШИХ трогают, а других нет?”. То есть они не отрицают факт коррупции, им просто обидно, что им мешают воровать). Президент, руководство фракции, депутаты, Кабмин готовятся сносить Сытника.

Читати далі

Дипломатія зеленої бульбашки

Міжнародні відносини, якими за Конституцією у першу чергу повинен опікуватись президент, знаходяться у занепаді. До того ж, як мені розповідають у дипкорпусі, ціла низка досвідчених дипломатів відмовляється від своїх посад. В англійській мові є такий термін – bubble diplomacy (бульбашкова дипломатія). Це коли є форма, є гарний костюмчик, є замилювання очей. Але немає змісту. Так і Зе-влада. Костюмчик сидить, відосики пишуться, дружини на шопінг вигулюються. Проте змісту – нуль. А частіше взагалі мінус. 

Читати далі

Белкин куркулятор. 16.02.2021

Сегодня есть немножко времени написать экономических новостей вам в рубрику. А они не оч хорошие. Ну уж какие есть. Предупреждён – значит вооружён. Но есть и хорошая новость среди этого трэша.

Читати далі

Петро Порошенко жорстко відповів ОПЗЖ з трибуни Верховної Ради (відео)

Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради жорстко відповів нардепу від ОПЗЖ Нестору Шуфричу про те, хто винен в окупації Криму. «Незважаючи на те, що в мене інавгурація була в червні, коли вже декілька місяців тривала російська анексія і окупація, до цих пір ОПЗЖ не можуть розібратися, хто ж винен в анексії і агресії. Ми від імені всього залу інформуємо вас, що прізвище цієї людини – Путін. Якби ви розплющили очі і перестали виконувати завдання країни-агресора, насаджуючи тут тези російської пропаганди, які ви до цих пір мали можливість розповсюджувати через свої канали, які на щастя закриті. Путін – … ви самі зрозуміли, хто», – резюмував Петро Порошенко, натякаючи на відому фанатську пісню про кремлівського господаря.

Читати далі

Побудка с утренней Леной. 16.02.2021

Мы, конечно, с нетерпением ждём эмиратских инвестиций и готовы обеспечить продовольственную безопасность всем Эмиратам. Но тут вопрос – что делать с теми мешками инвестиций из Омана, которые в углу пылятся? Куда их теперь, Володя?

Читати далі

Рік омани між Оманом та Еміратами

Другий раз полетіти в Оман було б навіть для цих дегенератів надмірним. Полетів то й полетів, скажете ви. Не державними ж справами цьому нєдорослю займатися. Якусь діяльність імітувати треба, а ще після повного дипломатичного провалу й ігнорування на Заході необхідно демонструвати, що його хоч хтось приймає. Воно ж Януковича копіює. Тому теж деякі візити з порожньою програмою ледь не купували. Прогулянка на день святого Валентина за бюджетний кошт – теж образливо, але ми до цього вже звиклися.

Читати далі

Не судилося потерпіллєру бути державником

Операцію «Державник Зеленський» або «Врятувати рядового Зеленського», або «Рейтинг понад усе» провалено! Останнім часом багато хто з вас бачив, чув та навіть побачив можливість, що Зеленський стає на рейки державності. Це помилкова думка, яку інформаційно «спеціалісти ОПУ» намагаються посіяти в головах притомних громадян.

Читати далі

Любі волонтери!

Цей допис не стосується волонтерів, які роблять дуже потрібні справи і допомагають з тим, що, дійсно, потрібно. Вам, хто реально працює не заради грамоти від мерії, фоточок і місця в райраді на виборах, – величезне дякую, що тримаєтесь і продовжуєте робити дуже правильні справи. Але… Кидайте в мене камінням, але я буду відкрито писати, що ви – пройдисвіти, якщо ви будете писати пости типу: …

Читати далі