Робоча поїздка Петра Порошенка на Франківщину (фото, відео)

Петро Порошенко на прохання медиків Прикарпаття привіз у лікарні Яремчі та Надвірної кисневі концентратори. Два концентратори Порошенко передав у Яремчанську центральну міську лікарню, ще чотири – у Надвірнянську центральну районну лікарню. Також П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час поїздки на Прикарпаття знову побував у селі Білі Ослави. Торік у червні ця місцина через страшну повінь була практично відрізана від світу. Тоді Порошенко приїхав до прикарпатців із допомогою.

Читати далі

Такі жахливі санкції

Сьогодні минуло 23 дні з моменту введення санкцій проти Тараса Козака і телеканалів Zik, 112, NewsOne та 7 днів з моменту введення санкцій проти Медведчука і Марченко. В обох випадках санкції вводили за фінансування тероризму, тяжкого злочину проти держави і суспільства. За 23 дні жодних обшуків у людей, які фінансують тероризм, жодних підозр людям, які фінансують тероризм, жодних арештів людей, які фінансують тероризм. Де ті всі прекрасні дякули, лідєри мнєній, політики та інша мєрзость, яка дякувала патріотові Зеленському за санкції? Не хочете зараз вибачитись перед людьми за те, що ввели їх в оману?

Читати далі

Петро Порошенко: Земля обітована. Довга дорога до втрати, нелегкий шлях до повернення

«У тому, що замисел відтяти Крим у голові у росіян народився задовго до 2014 року, сумнівів тепер немає ні у кого. Тоді ж, наприкінці зими чотирнадцятого у нас була надія. З висоти прожитих років ясно, що в тій ситуації альтернативи застосуванню сили не було. Але саме сил і бракувало. Армію невпинно скорочували з 1991 року. Від Збройних Сил залишили тільки назву. Це мають знати усі, в тому числі й актори, які трагічної для України весни 2014 року знімалися в російській комедії та торочили, ніби ми один народ, а тепер кумедно тупотять ніжкою, хто здав Крим. Крим був, є і буде українським!» – Петро Порошенко.

Читати далі

Белкин куркулятор. 26.02.2021

И снова здравствуйте. Сегодня у меня есть время для новостей в нашей постоянной рубрике. И новости сегодня очень даже ничего.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 26.02.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Авіація США завдала ударів по об’єктах проіранських угруповань у Сирії. Бойовики радикального ісламського угруповання «Боко харам» здійснили ракетний обстріл міста Майдугурі. У Стамбулі заарештовано члена терористичної організації «ІД».

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 26.02.2021

Ивано-Франковская область – красная зона карантина: блок-посты, обеды только на вынос, с завтрашнего дня даже поезд будет проезжать мимо, чтобы нидайбог кого не заразить.
Но вот тут у нас визде буквально кагбэ вирус, а вот конкретно в Буковеле вируса нет

Читати далі