Точка відліку початку проблем в економіці

Як не відноситись до політичних кульбітів Яценюка та Гройсмана з їхньою моральною нестійкістю в часи реваншу та хаосу, але в якості прем’єрів вони забезпечували ріст економіки та за політичної підтримки президента Порошенка реалізовували поступовий рух країни до європейських стандартів, – це факт. А от коли товаріщ Гончарук намагається видати себе за “успішного реформатора” і сує свою радісну профанську фізіономію як приклад “нового ліца”, то виглядає дивно.

Читати далі

Переговорні партнери Зеленського вчергове обстріляли українське військо

Двоє українських військових отримали травми. При цьому українське військо моцно стримувалося від “провокацій” і не відповідало на обстріли партнерів Зеленського по “перемир’ю”. Як тєрпіли. Це при тому що анонсовані Зеленським умови перемир’я передбачали “жорстку відповідальність сторін” за обстріли і провокації. Ми цю ганьбу переживемо, але ця ганьба ще довго буде викликати в нас огиду. До всього, чого воно торкалося і що обмазувало своєю тєрпілістю і меншовартістю. На жаль, обмазує воно і наше героїчне військо.

Читати далі

Марні очікування дива

Наші люди – самі наївні ідіоти. Підбирають клоунів і політичне сміття, яке вимелося з інших країн. Викопують з нафталіну трупи совково-януковочевих дєятєлєй. Беруть обісцяних сивох та потаскані корабельні сосни. І НАДІЮТЬСЯ. “Прілєтіт к нам валшебнік в галубом вєртальотє і бесплатна пакажет кіно…” ©

Читати далі

Штаби – це теж частина армії

Можу перераховувати пару годин своїх знайомих і друзів, які пережили страшні речі, штурми, бої, обстріли, поранення та контузії, а зараз вони – «штабні». Можу нарахувати десяток серйозно поранених і вбитих хлопців серед тих, хто розвозив воду на передову, а не стояв з автоматом в окопі. І щоб в солдата були БК, їжа, справна техніка і форма, мають працювати, як ви, жіночки, які приберегли власних синів і чоловіків від армії (навіть від служби тилу ж), виражаєтесь, «тилові» і «штабні». Не охрещуйте оптом всіх щурами, зрадниками і дармоїдами, хто посмів переміститись з окопу в штаб.

Читати далі

За что люди любили СССР

Есть такая штука – эффект монастыря. Человеку, привыкшему жить в среде, где не нужно принимать решения, очень больно выходить во внешний мир. Поэтому некоторые скучают даже по тюрьме.

Читати далі

Спросите у детей (видео)

Я не знаю, как Ваши дети отреагируют на пение Гимна своей страны перед школьными занятиями, скорее всего, это зависит от того, насколько ваша семья имеет проукраинскую позицию, дети всё слышат, они быстро впитывают информацию, возможно, для них это будет еще одна маленькая причина гордиться своей страной.

Читати далі

Підсумки тижня. Печерна аналітика. 2.08.2020

Чому на позов банку приват в американському суді обов’язково буде реакція керівництва України, що не так з Люблінським трикутником і які обставини супроводжують справу про замах на Катерину Гандзюк? І за традицією – трохи позитиву.

Читати далі

Штурмові гвинтівки UAR-15 вже на озброєнні спецпризначенців Держприкордонслужби

10 окремий загін оперативного реагування ДОЗОР отримав нові штурмові гвинтівки UAR-15 під патрон 5,56×45 мм. Це найбільш поширений калібр зброї в країнах Північноатлантичного альянсу.

Читати далі