Терміново обурена Бубочка

Зеленський терміново відреагував на вибухи в Бейруті. На збиття українського Боїнга в Ірані відреагував на 2-й день. На повені на Закарпатті та Прикарпатті відреагував на 3-й день. На зраду військового в сірій зоні відреагував на 3-й день після прокляття батька. На корупцію в оточенні, хабарництво взагалі не реагує. Не реагує й на тисячі загиблих у війні з росією, на їх сім’ї, на їх інтереси, дозволяє тваринам танцювати на їх кістках, називаючи захисників України фашистами, каратєлями…

Читати далі

Іловайські докази

Почався серпень, і скоро на нас звично обвалиться чергова серія гнівних дописів на тему «Порошенко злив Іловайськ». Буде дуже багато емоцій і дуже мало холодного тверезого аналізу. Обов’язково згадають цілих два телетайпи, які журналіст Бутусов і його фан-клуб намагаються подати як доказ провини Генштабу і командування АТО в Іловайській трагедії. Не дивно.

Читати далі

Країна диких олігархів

За офіційними даними, цей виродок купив острів у власників за суму в 10 мільйонів євро. Його ціна значно більша. Тому фактом корумпування й імовірною готівковою оплатою частини суми вже займається фінансова поліція. Вивчають усі обставини й інші компетентні органи італійської влади. Тож мажор Богуслаєв навряд чи зможе вибудувати собі шикарний палац на приватному острові. Якщо факт незаконних проплат буде доведено, то на Богуслаєва молодшого чекає міжнародний ордер на арешт, а нас ще одна ганьба.

Читати далі

Петро Порошенко висловив співчуття народу Лівану з приводу трагедії у Бейруті

«Глибоко засмучений з приводу трагічних новин з Бейрута. Мої щирі співчуття всім рідним і близьким загиблих та побажання швидкого одужання пораненим. Ми солідарні з дружнім народом Лівану в ці непрості часи. Уряд України має запропонувати посильну допомогу в подоланні наслідків жахливих вибухів у порту ліванської столиці», – написав Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Читати далі