Печерський суд знову заарештував колекцію картин Порошенка (відео)

Рішення Печерського суду про повторний арешт картин з колекції Петра Порошенка, який вже був визнаний незаконним в апеляційній інстанції, свідчить про те, що в Офісі президента не готові визнавати свої помилки і «давати задню», – вважає адвокат Ілля Новіков. Він зауважує, що це відбувається у цілковитій стилістиці Путіна, яку наслідує Зеленський і його оточення.

Читати далі

Президент телефонує другу

Знаєте, чим небезпечна людина, що займається НЕ своєю роботою? Така людина, як правило, не любить професіоналів і призначає навколо себе таких самих дилетантів. У підсумку маємо. Якість доріг підтримуємо репресіями проти далекобійників. Репресії здійснює «друг Баканов», бо «Укратрансбезпеці» президент не довіряє, а поліція знешкоджує терористів. А сам президент з будь-якого питання телефонує «другу Баканову». А українці й надалі шукають в керівники міст, районів і держави «просто хороших хлопців». Не професіоналів.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 19.08.2020

Сам факт, что мы на полном серьёзе обсуждаем, подыграл ли русским глава офиса президента, или всё не так однозначно — это полный 3,14здец. Особенно учитывая, что президентом у нас мог бы быть какой-нибудь дурачок, который просто делает всё, что скажет ему Андрей. Или Богдан. Или Андрей. Или Ермак.

Читати далі

Інтерв’ю Петра Порошенка міжнародному телеканалу «Настоящее время» (відео, повний текст інтерв’ю)

В ексклюзивному інтерв’ю «Настоящему Времени», який є спільним медіа-проектом Радіо «Свобода» та «Голосу Америки», Петро Порошенко розповів, який може бути варіант розвитку ситуації в Білорусі, чи коректно порівнювати Революцію Гідності в Україні 2014 року з протестами в Білорусі, що може зробити Захід, аби допомогти, і про можливий вплив Росії. Повний текст інтерв’ю.

Читати далі

Плохо, когда в стране не развит КВН

Конечно, в Беларуси ситуация сложная. Ну, смотрите, Дмитрий Танкович сейчас в Дизель Шоу. Евгений Сморигин в Дизель Шоу. Вадик Галыгин уже давно в России рекламирует “Эльдорадо”. Тихановская никогда в КВН не играла, откуда ей знать, как страной управлять? Получается, у них реально кадровый голод.

Читати далі

Лукашенка потроху заганяють в глухий кут. Невідворотно

Загнаний в кут щур, який вже попросив воєнної допомоги у старшого щура, наразі стає вкрай небезпечним. На те, що він погодиться під зовнішнім тиском на мирну передачу влади, марно сподіватись. Зараз йдеться про те, який сценарій він обере: залити країну кров’ю чи обрати варіант «хто кого перемітингує». Коли два кончених соціопата заварюють криваву кашу у тебе під боком, годі сподіватись, що тобі не прилетить. Тому треба бути готовим. Завжди.

Читати далі

Могила цадика нікуди не дінеться. А Умань?

Мер Умані ночує на сходах під ОП, протестуючи проти допуску хасидів в Умань. Про небезпеку, яку принесе неконтрольований потік прочан, повідомили всі профільні відомства, навіть у Авакова висловили глибоку стурбованість. І коли у тебе в одній руці душевний комфорт хасидів, а у другій – життя і здоров’я цілої Умані, вибір, здається, очевидний. Але ми мали б звикнути до того, що у ситуації очевидного вибору влада «зелених» обере варіант, який завдає найбільшої шкоди інтересам України. Не тратьте, куме, сили, – кажемо ми меру Умані, чисто по дружньому. – Вставайте з підлоги, ще нирки застудите. Друже, іди і шукай техніку та бетонні блоки, щоб дороги перекривати.

Читати далі