Підсумки тижня. Печерна аналітика. 30.08.2020

Дмитра Тимчука офіційно визнали самогубцею, «Роттердам+» більше не обкрадання, а ЗЕкоманда готова підім’яти антикорупційні органи до самої відміни безвізу. І як завжди – трохи позитиву.

Читати далі

«Європейська Солідарність» вимагає усунення Фокіна з ТКГ через здачу інтересів України

«Європейська Солідарність» вимагає негайного усунення Фокіна зі складу українського представництва у ТКГ, інакше ми будемо вважати, що особливий статус для всього Донбасу – це пропозиція Зеленського. І це змусить нас скоригувати ставлення партії до самого президента і зайняти більш жорстку позицію, розуміючи, що саме він є покровителем капітулянтського курсу.

Читати далі

Не тратьте, куме, сили – спускайтеся на дно

Гніватись у вигляді дулі в кишені, тобто на пів-шишечки, щоб ніби і за правильне щось, але демонстративно малими групами, відмежовуючись від зашкварених, щоб влада не злякалась, не почала панікувати, бо тоді прилетить, – взагалі необхідно.
Це теж складова нашого комфорту. Але держава не має бути нашою. Ми в стороні. І безвідповідальні. Нас багато. Нас точно 73%, а може і більше. Все добре і звично. Купу гівна обтикуємо красівими паличками.

Читати далі

Міра та віра

Ми перестаємо зважувати ймовірні наслідки в одному випадку і користуємося в іншому через купу психофізичних причин та власного емоційного досвіду. Частіше ми перетворюємо потребу вибору на предмет віри. Як тільки ймовірна подія стала предметом віри, суперечки щодо неї не варті часу і зусиль. Тут факти і аргументи не діють.

Читати далі

Как наш народ-богоносец мог проголосовать за клоуна?

Нас всех, дорогие друзья, поимели способом, который прост как грабли. Быть может, именно поэтому его часто списывают со счетов и не особо тяготеют к его более глубокому изучению, и очень зря. Ведь у нас по результатам выборов прошлого года можно диссертацию написать, не меньше. Было бы кому.

Читати далі

Солодкоголосі химери влади

Положинський довго розповідав які всі одінаковиє, і як все має бути “стріляне і пи*жене”тм, а зустріччю з Єрмаком виявився “задоволеним” ©, мабуть, хрест на пузі побачив. Але нічого просто так не відбувається. Ох, відчуваю, знову готується якась гадська зрадонька типу капітуляції по Донбасу, яку треба буде прикрити мнєніями аааххх какіх людєй – музиканти, експерти, блогери, красівая Наташа Влащєнко та Боцман врать нє станут.

Читати далі

Зрада мінських старців, що поблагословлена владою

Те, що зараз пропонують старці, делеговані в ТКГ, – ніяка не мудрість, ніякий не український сценарій примирення, а ті ж кремлівські яйця, тільки в профіль, сценарій капітуляції . Заяви нинішнього керівництва ТКГ від України не лише демонструють дилетантський підхід до принципового для закінчення війни питання відповідальності агресора, підігрування російським наративам про «внутрішній конфлікт» і допомогу Москві якнайшвидше позбутися санкцій, але й яскраво демонструють, чому в України не вийшло на початку 90-х, чому такий разючий відрив між Києвом і Варшавою, Прагою, Таллінном, Вільнюсом, іншими країнами, які стали членами ЄС і НАТО. На машині часу ми повертаємося в 90-і… Коли шия держави повертається в бік Москви, аби та не розсердилася.

Читати далі