Бастионы зе-вранья

То есть когда мы все эти годы говорили, что в Иловайске виновна Россия, то это значит, мы что-то не то говорили, да? То есть когда теперь это же сказала Венедиктова, то это как теперь понимать? То есть вся эта семенченковская и прочая плесень вам врала, прикрывая собственные трусливые (и раненые) задницы. Вам. Врали. Тут вот сейчас мы выходим, все в белом и красивом, и говорим: Ну мы же говорили! Остался последний бастион – когда до них дойдет, что Липецкая фабрика остановила свою работу много лет назад, крыть будет нечем.

Читати далі

Гениальный маркетинговый ход!

– Ещё идеи есть? – Нарочито нехотя протянул Голобородько. – Валом! – Радостно воскликнул Кирилл. – Вы за рулём комбайна. Вы на стройке с мастерком в руках. Вы проверяете как работает система канализации в городе. Вы с тяпкой в руках на огороде. Вы выносите мусор в тапочках и майке… Рейтинг будет заоблачный. – Как у бацьки? Восемьдесят процентов?! – Дотянем до девяноста… – Хорошо! Уболтали, коварные! – Голобородько довольно улыбнулся. – Только это… А можно в сарай два танка поставить? – Легко…

Читати далі

Кремль – сценарист вистави в Мінській ТКГ

Росія не миттям так катанням проводить свою політику: шантажує Київ прямими переговорами з ОРДЛО, нав’язує світу думку про громадянський внутрішній конфлікт, перекладає відповідальність за невиконання угод на Київ, заговорюючи власну відповідальність за війну. І українська делегація жодним чином не повинна цьому підігрувати, це ніякий не компроміс, а прийняття російського треку. Перемир’я не повинно використовуватися Москвою як пастка, сопілка мишолова, який заспокоює жертву і заманює її, аби потім нанести удар.

Читати далі

«Європейська Солідарність» ініціює присвоєння загиблому морпіху Ярославу Журавлю звання Герой України

Народні депутати зазначають, що відповідно до законодавства України право внесення подання про присвоєння звання Герой України Президентові України має Верховна Рада України. «Звертаємось до вас із проханням щодо ініціювання перед Президентом України питання про присвоєння звання Герой України розвіднику 137 ОБМП, сержанту Журавлю Ярославу Васильовичу (посмертно)», – йдеться у зверненні до Голови Верховної Ради.

Читати далі

З Незалежністю не жартують! (відео)

Два символи війни з Росією – Михайло Забродський і Дмитро Ярош. Два воїна, від імен яких ворог впадав в ступор. За ними підуть тисячі й тисячі таких же незламних бійців. 24 серпня центром Києва пройде Марш Незалежності. Всупереч спробам влади позбавитися від пам’яті про війну, яка і досі триває. Якщо готові стати з ними в один стрій і взяти участь в Марші Незалежності, чекаємо Вас о 9:00 24 серпня біля метро Університет. Вже скоро. Наш Свято. Приходьте. Приїжджайте. Ми святкуємо його разом.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 14 – 20 серпня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 14 – 20 серпня 2020 р. ЗРАДА Українськими воїнами задокументовано порушення збройними формуваннями

Читати далі

Балаган «Поштовий голуб»

Який сьогодні настрій, який ти президент – поштар, сантехнік, фермер, зварювальник, таксист? Чи, як зазвичай, популіст класичний? Президент там вирішив “попрацювати” на доставці Укрпошти й завіз жінкам на Херсонщині посилку. Ну так, місцеві вибори не за горами, святе діло поїздити селами й пограти на камеру Голобородька. Якщо серйозно, це все важче описувати раціональним текстом, хочеться просто ліпити мемаси і все.

Читати далі

Зеленський і люди

Не так вже й погано, що Зеленський відчайдушно намагається врятувати рейтинг власної партії, що стрімко падає вниз. Погано те, що він так досі і не усвідомив, в чому полягає місія Президента, особливо, якщо твоя країна у війні і кризі.

Читати далі

Немного осенней экономики

Власть начинает готовить плебс к падению уровня жизни, который является неизбежным вследствие полуторагодичного падения ВВП и роста безработицы. Эпоха бедности заканчивается, начинается эпоха выживания.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 21.08.2020

Как вы помните, позавчера президенту Зеленскому разрубили огурец. В рекламных целях. И чтобы пресечь досужие слухи о том, что без огурца нет молодца, президент Зеленский доказал, что он по-прежнему тот ещё мужчина, доставив почту в село в Херсонской области.

Читати далі