«Європейська Солідарність» підтримує підписання Меморандуму єдності українських сил – заява партії

«Україна, її Незалежність, її європейське майбутнє – у небезпеці. Зовнішній ворог – Путін, який окупував нашу землю, не збирається відмовлятись від своїх загарбницьких намірів. Внутрішня біда – непрофесійна, популістська зелена влада, розмінює свою відповідальність перед народом на дешеві спектаклі. А нахабна та цинічна проросійська політична колона не приховує свого бажання повернути Українську державу в імперське стійло. Зусилля цього «троїстого союзу» вже поставили Україну над прірвою капітуляції та економічної катастрофи. У такі часи як ніколи важлива відповідальність та вміння поборювати власні амбіції заради національних інтересів», – зазначається у заяві партії.

Читати далі

Петро Порошенко з активістами на Майдані Незалежності розгорнули 33-метровий Прапор Єдності (фото, відео)

«Саме український прапор об’єднує всю Україну і українців нашої держави і всього світу. Незалежно від мови, національності, релігії. Це як ідентифікатор «свій-чужий», – наголосив п’ятий Президент. Завтра Прапор Єдності буде брати участь у Марші Незалежності. Активісти ГО «Справа Громад» планують продовжити шлях Прапора Єдності, щоб він об’їхав ще більше міст та сіл України, і на 30 річницю Незалежності України наступного року його знову розгорнуть у серці нашої держави.

Читати далі

🇺🇦Найзворушливіше виконання Гімну 2020 (День прапора)

На Майдані Незалежності у Києві сотні активістів розгорнули Прапор Єдності довжиною 33 метри. Синьо-жовтий стяг, який завдяки ініціативі активістів ГО «Справа Громад» почав свій шлях у Полтаві 20-метровим, подорожував по всій Україні. Громадські активісти у 23 містах дошивали свої частини і залишали свої побажання єдності, свободи і перемоги.

Читати далі

Всі мають жерти з владних рук

Шефіри-Зеленські, як чужорідний організм, банально купляють всіх, хто може бути проти них, причому грошима з наших же кишень. Вони щедро роздають нагороди Потапам, які знімали штани на сцені в Москві та дякували Рашці, що вона “їх прінімаєт”, і прикормлюють всіх інших, щоб таких, як зеленьский-шефір, було побільше, і ніхто не піднімав ультразвуковий визг з викриттям корупції, як було за попередньої влади. От і козака з Хортиці, що розрубав огірка, одразу прилаштували у владу з дуже простої причини: бо в них має бути свій ручний власний “козак Гаврилюк”.

Читати далі

Час дорослішати…

Все, що стосується політичного і громадянського розвитку нації, – політика. І замість хейтити політичні прапори, треба припиняти їх соромитися – ті, хто готові відкрито піднімати прапор своєї політичної симпатії, вже нестимуть відповідальність за свою партію. І байдуже, чи це прапор Європейської Солідарності чи Демократичної Сокири, Свободи, Батьківщини, Голосу чи НК. Ставайте під політичні прапори. Беріть публічну відповідальність за Ваші політичні погляди і партії, які їх презентують. Це дорослість. Це Громадянська Відповідальність. Сьогодні День Прапора. Наш прапор – це політика. Він – символ. За нього вбивали.

Читати далі

Це наш символ. Це наш тотем. Це наш оберіг. Це наш Прапор!

Прапор – це не набір кольорів. Це ціна свободи. Ми нашу платимо. Дорого. Тому повага до символа – повага до ціни. Саме через це вороги України всіма силами знецінюють прапор, герб, гімн і переводять цінності у гроші. Вони хочуть, щоб ми свободу продали. Але країна, яка продає свободу, потім втрачає все. Гроші теж. Тільки ми всі разом наповнюємо Державний Прапор сенсом. Тільки ми можемо віддати йому частину своєї сили і отримати назад в тисячу разів більше, коли стане зовсім важко. Давайте це робити. Не тільки в день Прапора. Завжди.

Читати далі

Разом і до кінця! Разом і до Перемоги!

Не буде на Марші Незалежності розбрату і хаосу. Від слова “зовсім”. Як би цього не хотіли ті, кому цей Марш поперек горла. Те, що його будуть «хитати», було зрозуміло з самого початку. Його і намагалися хитати. Його намагаються дискредитувати і зараз. Тільки це марно. У нас немає «свого маршу». У нас немає «своєї колони». У нас є своя коробка. Яка піде слідом за іншими гідними людьми – нашими побратимами. І генерал Забродський піде на чолі нашої коробки в загальному строю. Хоча, без сумніву, гідний очолити будь-який марш. Чекаємо на вас о 09:00 24 серпня біля метро Університет.

Читати далі

Підсумки тижня. Печерна аналітика. 23.08.2020

З прийдешнім Днем Незалежності, друже! Слава Україні. Кравчук опановує нові горизонти досконалості – тепер він кинув між крапельок президента. Керівник САП подав у відставку і відставка та дуже порадувала ОПУ. Навіщо Зеленському порубали огірок? І наостанок – про позитивне.

Читати далі

Кличко на печерських пагорбах відкрив меморіал, де підняли найбільший прапор України (фото, відео)

Флагшток споруджений на символічному місці. З печерських пагорбів Державний Прапор України буде видно з багатьох місць столиці: і вдень, і вночі. Висота флагштоку – близько 90 метрів. А розміри полотнища – 16 на 24 метри. Державний гімн України під час підняття найбільшого державного прапору виконала відома українська кримсько-татарська співачка, переможниця Євробачення-2016 Джамала. Проект зі встановлення флагштоку та прапору реалізований за кошти меценатів.

Читати далі