До свидания, Михо-сулугуни, возвращайся в свой сказочный лес!

Как теперь жить?! Не верю! Слёзы отчаяния мешают писать, клавиатура ускользает из-под рук, а земля из-под ног – неужели Офис простых решений фсё? А Лиза?! Великий “реформатор” Михаил Карлсон Саакашвили быстренько “реформировал” Украину, поборол всех “барыг” и готовится перелететь на новую крышу? Он уже записал видеообращение на фоне Днепра, в котором заявил, что возвращается в Грузию. Видео записано на грузинском языке и в ФБ доступно только для грузинской аудитории.

Читати далі

П – приватизация

Цель списка запрещенных к приватизации предприятий Кабмина – это сохранение потока бабла в карманы правильных людей. Только и исключительно набивание карманов, иначе нет никакого смысла все это тащить. Зачем нам вообще, например, государственные цирки? Чтобы что? Это культурное что? У нас вместо цирка Кабмин. И Рада. И Офис Президента. Такие фокусы показывают, закачаешься. То, что мы видим сейчас в исполнении Кабмина, – это попытка сохранения коррупционной ренты. Попытка сидеть и дальше на госпотоках, национализируя убытки и приватизируя прибыли госпредприятий.

Читати далі

Горілка в шпиталь від уклоніста

Зеленський разом з Михалком принесли бійцям у госпіталь по пляшці горілки. Це відбулося на День Незалежності. Провладні сучукрзмі дуже голосили та раділи з приводу того, що тричі уклоніст нарешті дійшов до Центрального Військового Шпиталю через півтора року після кенгурації. Херой, котрий не злякався поранених бійців. Кажуть, що для тих, хто споює військових, у пеклі є спеціальний казан, де цієї горілки повно, і грішники, подібні до Зеленського та Михалка варяться не в смолі, а в горілці.

Читати далі

Веселим маршем до чергової національної катастрофи

У добрих українців було дуже неоднозначне відношення до гетьмана Івана Мазепи. Потім крайнє неоднозначно українським населенням і ветеранами Першої світової сприймалася УНР, за яку треба було битися. Вже в наш час розсудливий простий народ назвав Ющенка “пасічником” і радісно вляпався в паханат Януковича та ледь не потрапив до “тайожного союзу”. Тепер буквально на наших очах не тільки темний забитий “сватами” телеглядач сприйняв ворожу тезу про “неоднозначного” Порошенка, але сповна собі адекватні люди тягають ці формулювання з кремлівських помийок.

Читати далі

Судьба Нобелевской премии мира предрешена

Сейчас активно разгоняется месседж о том, что Зеленский планирует закончить войну на Донбассе до конца этого года. Что ж… Я, наверное, впервые сейчас похвалю Владимира Александровича. Это ж какую титаническую силу воли и духа нужно иметь, чтобы за оставшиеся четыре месяца решить столько наиважнейших вопросов.

Читати далі

Аутотренінг Голобородька

Чергове інтерв’ю нашого президента для Euronews було більше схоже на аутотренінг, ніж на викладення позиції голови держави. Ніякого образу майбутнього в цій маніловщині нема – тільки щире бажання залишитись “простим парнєм” та радувати маму, а не вирішувати масштабні проблеми та будувати сучасну державу. Вже не 100 днів і навіть не рік на посаді, а ми все ще бачимо Голобородька, для нього, бачите, головне “спокійно ходити по вулицям після президенства”, іншої мети немає. Та буде він “спокійно ходити по вулицях”, питання тільки – чи не по ростовських.

Читати далі

«Дитячі хвороби росту» політичних партій

Ситуація по факту вийшла ідіотська, і віддувається за все оргкомітет РВУ, який як орги засадничо мав би бути нейтральним до всіх сторін, і його задача не породжувати конфлікти, а гасити їх в зародку. Але хотілось би знати, що це за “анонімні ветерани”, які озвучили темники Банкової. Назвіться, щоб ми знали ціну вашим словам і вам. Хто ви? Нацдружини? ОПешка? Інше?

Читати далі

Фінал перемир’я

Що зробить Росія, якщо Україна на цей її ультиматум не погодиться? А буде те, що у день виборів замість пишатися мирними досягненнями ЗЕкоманда буде ховатися від питань: “Ви про що там надоговорювалися, про оце шалене загострення?!” Своїми мирними ініціативами Зеленський сам, власноруч лізе в пастку Кремля. Схоже, пастка от-от захлопнеться. Піду, мабуть, перевірю форму та приготую берці…

Читати далі

«Плівки Деркача» вийшли на новий рівень

Спершу міністр МВС робить заяву про затримання особи, підозрюваної в підпалі автомобілю програми “Схеми”. Ледь не зразу ж вискакує пост відомого містифікатора Андрія Портнова про те, що затриманий – працівник видання, пов’язаного з “Солідарністю” Петра Порошенка. І навіть публікує фото посвідчення. Невдовзі Мосійчук повідомляє, що посвідчення належить не затриманому. Вся ця історія ідеально збігається з чутками, що на Банковій на нараді Зеленського і силовиків після Дня Незалежності вирішили “створювати проблеми Порошенко і всім цим активістам”.

Читати далі

Тишина в долг, счетчик тикает

Когда даже слуги народа начинают возмущаться отсутствием какой-либо внятной информации о происходящем в ТКГ по Донбассу, становится понятным, что происходит там вообще что попало. 28 августа состоится встреча внешнеполитических советников Нормандской четвёрки, где планируется впихнуть Украине ряд решений, Украине совершенно не полезных. Почему я так решила? Потому что круги на воде чаще всего означают, что туда упал камень. А кругов этих – дофига и ще трішечки.

Читати далі